Είσαι έγκυος; Οι πιο υπέροχοι τρόποι να του το ανακοινώσεις

Και παρακαλούμε τραβήξτε τον βίντεο...
Είσαι έγκυος; Οι πιο υπέροχοι τρόποι να του το ανακοινώσεις

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Αν μόλις πληροφορηθήκατε τη εγκυμοσύνη σας ή αν έχετε αποφασίσει πως σιγά σιγά θα βάλετε μπρος για να φέρετε τον καρπό του έρωτά σας στο κόσμο, σας έχουμε κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ.

Εδώ θα σας δώσουμε ιδέες για να ανακοινώσετε στον αγαπημένο σας την πιο ωραία είδηση της ζωής του και πιστέψτε μας αξίζει να απαθανατίσετε τη στιγμή.

Σημειώνεις;

Προφανώς πρώτο στη λίστα θα είναι το κλασσικό: Δώσ’ του το τεστ εγκυμοσύνης στο χέρι. Θα αιφνιδιαστεί, θα ψάχνει να διαβάσει τις γραμμές και λίγα δευτερόλεπτα αφού το αντιληφεί, θα σου χαρίσει την πιο τρυφερή αγκαλιά της ζωής σου.

Φτιάξε ένα t-shirt που θα αφήνει υπονοούμενο ή θα το λέει ξεκάθαρα. Φόρεσε το και περίμενε τον στο καναπέ. Αξίζει να δεις το βλέμμα του εκείνη τη στιγμή.

Είσαι έγκυος; Οι πιο υπέροχοι τρόποι να του το ανακοινώσεις

Αγόρασε του ένα βιβλίο για μέλλοντες μπαμπάδες. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να μάθει πως θα γίνει πατέρας αλλά και πολύ πρακτικός μιας και οι άντρες συνήθως ψάχνουν πληροφορίες στο διαδίκτυο για την πατρότητα.

Μπορεί από τον ενθουσιασμό σου να μην έχεις την υπομονή να κάνεις οτιδήποτε από τα παραπάνω, οπότε η τετ-α-τετ ανακοίνωση είναι ο τρόπος που σου ταιριάζει. Όμως προσπάθησε η ανακοίνωση να μη γίνει τηλεφωνικά γιατί θα χάσετε κάποιες από τις στιγμές που αξίζει να ζήσετε. Την πρώτη αγκαλιά και το πρώτο φιλί της καινούριας σας ζωής.

Με το καλό!