Ursula Andress: Ωδή στο ωραιότερο κορίτσι του James Bond

Το θρυλικό μαγιό για το οποίο ακόμα και σήμερα μιλάμε...
Ursula Andress: Ωδή στο ωραιότερο κορίτσι του James Bond
23 Οκτωβρίου 2019 | 11:11

Ήταν ο τρόπος που η Ursula Andress μας συστήθηκε ως ο πρώτος έρωτας του James Bond, καταφέρνοντας παράλληλα να μείνει στο μυαλό όλων μας ως η πιο ωραία γυναίκα που παρουσιάστηκε ποτέ στη μεγάλη οθόνη με μαγιό.

Προσπαθώντας να μιμηθεί την ίδια σχεδόν σκηνή, η Halle Berry 40 χρόνια αργότερα στο Die Another Day μας χαρίζει μια ακόμα υπέροχη -James Bond- στιγμή, βγαίνοντας από τη θάλασσα με ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί μαγιό στη προσπάθεια της να γοητεύσει τον Pierce Brosnan.

Η σύγκριση φυσικά είναι δεδομένη και η Halle Bery καταφέρνει να γίνει το 2ο πιο εντυπωσιακό Bond irl στα χρονικά χωρίς να καταφέρει όμως να ξεπεράσει το πρωτότυπο.

Η Andress κατάφερε σε μια εποχή που το μαγιό θεωρούταν ταμπού να αφήσει το στίγμα της ως η πιο s e x y παρουσία που έχει εμφανιστεί ποτέ στον κινηματογράφο, χωρίς να μπορεί ακόμα και σήμερα κάποια να την ανταγωνιστεί.

Δεν ξέρουμε αν για αυτό ευθύνεται η υπέροχη εικόνα της ή το γεγονός πως ήταν η πρώτη που το δίδαξε, γνωρίζουμε όμως πως όταν φέρνουμε στο μυαλό μας τα κορίτσια του James Bond, η εικόνα της μας έρχεται πρώτη στο μυαλό…

belikeyou.gr © 2019 - All Rights Reserved
Exit mobile version