Τα τρία σημάδια που δείχνουν ότι τον ξεπέρασες

Ελπίζουμε να τικάρεις όλα τα κουτάκια.
Τα τρία σημάδια που δείχνουν ότι τον ξεπέρασες

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Λένε πως ξεπερνάμε έναν χωρισμό όταν περνάει ο διπλός χρόνος από όσο ήμασταν στη σχέση.

Αν δηλαδή είχατε σχέση έναν χρόνο, θα μπορέσετε να απεμπλακείτε συναισθηματικά από εκείνο τον άνθρωπο σε δύο χρόνια. Δεν ακούγεται πολύ αντικειμενικό καθώς όλα έχουν να κάνουν από την κάθε σχέση και τα βιώματα σου με τον πρώην αγαπημένο σου.

Πριν λοιπόν περιμένεις να περάσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, διάβασε παρακάτω τα σημάδια που δείχνουν πως τον έχεις ξεπεράσει.

Ελπίζουμε να βρεις τον εαυτό σου σε όλα τα παρακάτω στοιχεία…

Τα τρία σημάδια που δείχνουν ότι τον ξεπέρασες

Δεν κατασκοπεύεις τα social media

Είναι το χόμπι που έχουν όλες οι χωρισμένες και λέγεται κατασκοπεία. Που είναι; Με ποιον είναι; Χαμογελάει; Τι φοράει; Φαίνεται χαρούμενος; Όλες αυτές οι απορίες είναι πολύ φυσιολογικές και φεύγουν με τον καιρό. Για την ακρίβεια φεύγουν όταν τον ξεπεράσεις.

Δεν αποφεύγεις συναντήσεις με κοινούς φίλους

Κοινοί φίλοι, αυτό το βάσανο. Όταν τον θες ακόμα, είναι λογικό να κόψεις κάθε επαφή με ανθρώπους και μέρη που είχες συνδέσει μαζί του.

Όταν και μόνο θα νιώθεις έτοιμη να τους συναντήσεις, έχεις περάσει στο υπέροχο στάδιο που κάποτε σου φαινόταν ακατόρθωτο.

Κάνεις καλό s e x

Η λέξη «καλό» κάνει τη διαφορά. Γιατί s e x μπορεί να έκανες και νωρίτερα αλλά όλα σου θύμιζαν εκείνον. Όταν δεν βάζεις τον παρτενέρ σου σε συγκρίσεις με τον πρώην σου, σημαίνει πως ο χρόνος έκανε τη δουλειά του.

Ευχόμαστε να έχεις τικάρει όλα τα παραπάνω κουτάκια αλλά μην αγχώνεσαι και κάτι να λείπει, η μισή δουλειά έχει γίνει.

Όλα πλέον είναι θέμα χρόνου.