Instagram, σ’ ευχαριστούμε! Η νέα αλλαγή μετά τα likes μόνο καλό θα κάνει στην ψυχολογία μας

Στο φινάλε, καλό στη ψυχική μας υγεία θα κάνει...
Ανοίγοντας Facebook στα 30: Οι εξωφρενικές ατάκες που θα διαβάσει μια γυναίκα

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Εδώ και αρκετό καιρό ακούμε για τις αλλαγές που θα γίνουν στην αγαπημένη μας πλατφόρμα, όμως τώρα ήρθε κάτι που μας κάνει να πιστέψουμε πως όντως αλλάζει το Instagram.

Μπορεί να μην μας αφορά το ότι θα εξαφανιστούν τα likes καθώς δεν είμαστε influencers, όμως το γεγονός πως θα εξαφανιστεί η επιλογή του following tab κάπως μας φαίνεται.

Για να το εξηγήσουμε καλύτερα, από εδώ και στο εξής θα λείπει η δυνατότητα να παρακολουθούμε την δραστηριότητα των ατόμων που ακολουθούμε. Αυτό σημαίνει πως δεν θα βλέπουμε τα σχόλια και τα likes των φίλων μας σε άλλους λογαριασμούς.

Το γεγονός από μόνο του μπορεί να μη μας απασχολεί ιδιαίτερα όμως αν κάτσουμε και αναλογιστούμε πόσο χρόνο από τη μέρα μας σπαταλούσαμε για να παρακολουθούμε αν το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει αλληλεπιδρά και με άλλους λογαριασμούς, σίγουρα καταλαβαίνουμε πως αυτή είναι μια σημαντική αλλαγή.

Φυσικά, ως τώρα μπορούσαμε να τα τσεκάρουμε όλα αυτά νιώθοντας μια σιγουριά, όμως η αλήθεια είναι πως το μόνο που καταφέρναμε είναι να χαλάμε τη διάθεση μας.

Όποτε αυτή την αλλαγή ας την καλοδεχτούμε, καθώς όπως λέει ο λαός «όποιος ψάχνει βρίσκει»…