5 θεωρίες συνωμοσίας που πολλοί εξακολουθούν να πιστεύουν ακόμα και σήμερα

Γελάμε μα είναι σοβαρά τα πράγματα.
5 θεωρίες συνωμοσίας που πολλοί εξακολουθούν να πιστεύουν ακόμα και σήμερα
Intel(R) JPEG Library, version [1.51.12.44]

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Αγαπάς να τις ακούς, πεθαίνεις να τις διαδίδεις και φυσικά δεν τις πιστεύεις ποτέ.

Η γοητεία του μυστήριου και η ανάγκη για διάψευση αυτών που πάντα πιστεύαμε τις συντηρεί και τις περνάει στο DNA μας από γενιά σε γενιά.

Ιδού οι πιο δημοφιλείς και παράλληλα πιο εξωφρενικές θεωρίες συνωμοσίας που όλοι αγαπάμε να μισούμε.

Ο Osama bin Laden, η πριγκήπισσα Diana, o Elvis, ο Michael Jackson και η Ιωάννα της Λωραίνης ζουν

Ο καθένας για τους προσωπικούς του λόγους αποφάσισε να το παίζει νεκρός για πάντα. Κι όμως κάποιοι το υποστηρίζουν ένθερμα!

H Marilyn Monroe δολοφονήθηκε από το FBI

Αμφιβολίες για το αν πέθανε όντως η Marilyn δεν υπάρχουν, απλά ο τρόπος αλλάζει. Αντί για αυτοκτονία κάποιοι υποστηρίζουν πως τη δολοφόνησαν πράκτορες τουFBI. Μάλιστα…

Η «χαμένη» πτήση των Μαλαισιανών Αερογραμμών

Το Boeing 777 αγνοείται από το 2014 και λόγω αυτού ο χορός των θεωριών κρατεί πολύ καλά. Μαύρες τρύπες που οδηγούν σε άλλη διάσταση, UFOs και ό,τι άλλο ανατριχιαστικό μπορεί να βάλει ο νους σου. Πες το και σίγουρα θα πέσεις μέσα.

Η συντέλεια του κόσμου

Αν στην αλλαγή της χιλιετίας βρισκόσουν σε κάποια τρυφερή ηλικία μάλλον αυτό θα σε έχει στοιχειώσει. Ημερομηνίες που συνεχώς εναλλάσσονται και περιγραφές για το τι πρόκειται να συμβεί που κόβουν την ανάσα για την ξακουστή συντέλεια του κόσμου που δεν έρχεται ποτέ τελικά.

Μας ψεκάζουν

Ίσως θα μπορούσαν να εξηγηθούν όλα τα παραπάνω σενάρια αν ίσχυε η συγκεκριμένη θεωρία, όμως όχι.

Oι άσπρες γραμμές που αφήνουν τα αεροπλάνα δεν είναι χημικά με τα οποία ελέγχουν τον πληθυσμό. Ούτε ο πονοκέφαλός μας οφείλεται εκεί. Ίσως να έχουμε….μάτι.

Επίλεξε τη δικιά σου αγαπημένη θεωρία συνωμοσίας, μοιράσου την με όσο περισσότερο κόσμο μπορείς και δεν θα τελειώσουμε ποτέ με αυτό το αστείο.