Οι «ανδρικές» συνήθειες που υιοθετούν οι γυναίκες και… απεχθάνονται τα αρσενικά

Πολλά κλισέ και κάποια παράδοξα.
Τολμάς να τη διαβάσεις; Η θεωρία για τους άνδρες που λύνει όλα μας τα προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Οι άνδρες φημίζονται για την απλότητα της σκέψης τους και αυτό είναι που αγαπάμε σε αυτούς καθώς έρχεται κόντρα με τον δικό μας δαιδαλώδη εγκέφαλο.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αγαπούν σε εμάς, ενώ οι ίδιοι κάνουν κατά κόρον. Άλλες φορές μπορεί να μας απορρίψουν και κάποιες άλλες να προσπαθήσουν να μας αλλάξουν αφού πρώτα συνάψουν σχέση μαζί μας.

Πάμε να δούμε τις συμπεριφορές και τις συνήθειες των γυναικών που πάντα στους άνδρες θα προκαλούν… πονοκέφαλο.

Όταν καπνίζουμε

Σπάνια θα βρεθεί σύντροφος που θα είναι ok με αυτό αφού οι περισσότεροι νιώθουν πως «κλέβει» κάτι από τη θηλυκότητά μας. Τι πειράζει έτσι μόνο καλό θα κάνεις στην υγεία σου.

Όταν πίνουμε

Στην ουσία δεν τους ενοχλεί να καταναλώνεις αλκοόλ μια στο τόσο, εκείνο που τους ενοχλεί είναι να μην το αντέχεις. Να μεθάμε λοιπόν δεν τους αρέσει γιατί φυσικά και εκείνο τους παίρνει κάτι από την εικόνα που έχουν πλάσει για μας. Εντάξει εδώ που τα λέμε ούτε εδώ έχουν άδικο.

Οι «ανδρικές» συνήθειες που υιοθετούν οι γυναίκες και... απεχθάνονται τα αρσενικά

Όταν βρίζουμε

Όσο σπάνιο είναι να βρεις άντρα που να μην βρίζει άλλο τόσο είναι και να βρεις κάποιον που να μην εκνευρίζεται όταν η κοπέλα του τον συναγωνίζεται σε αυτό. Ναι μεν μπορεί το βρίσιμο να μην είναι η επιτομή της θηλυκότητας, αλλά στην περίπτωση αυτή αν θέλεις να συνεχίσεις να το κάνεις, ας το ξεπεράσει. Το βρίσιμο είναι ψυχοθεραπεία και κρατάει μακριά την κατάθλιψη λένε οι ειδικοί.

Να είσαι οπαδός

Ιδανικό για εκείνους είναι να σου αρέσει να βλέπεις ποδόσφαιρο τόσο ώστε να μην γκρινιάζεις για τις νύχτες που η τηλεόραση τους ανήκει. Κατά τα άλλα ακόμα και εκείνοι που το γήπεδο είναι στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα τους, προτιμούν η κοπέλα τους να μην ασχολείται.

Με δυο λόγια, τους ταλαιπωρεί η σκέψη της γυναίκας που έχει ίδια «ελαττώματα» με εκείνους, σωστά;