Οι ατάκες που απαγορεύεται να πεις στον σύντροφό σου μετά το s e x

Καλύτερα να μην τις ξεστομίσεις.
Οι ατάκες που απαγορεύεται να πεις στον σύντροφό σου μετά το s e x

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Κάποιες φορές μετά το s e x μας πιάνει μια πολυλογία και αυτό ενώ μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, πρέπει να το προσέξουμε πολύ.

Ο λόγος είναι απλός: Μπορεί να μας ξεφύγουν πράγματα που θα τον πληγώσουν ή θα τον ενοχλήσουν καθώς οι άνδρες λίγο μετά την ερωτική πράξη νιώθουν πολύ ευάλωτοι και πόσο μάλλον όταν κάτι τους θυμίζει κριτική.

Πάρε μια ιδέα για τις ατάκες που δεν πρέπει να ξεστομίσεις ποτέ.

«Ο πρώην μου…»

Δεν έχει σημασία τι θα επακολουθήσει και αν αυτό που πας να πεις θα είναι κοπλιμέντο για εκείνον, καθώς την ώρα εκείνη ο πρώην πρέπει να λείπει από την εξίσωση. Θα πιστεύει πως τον σκεφτόσουν και η αλήθεια είναι πως ίσως τον σκεφτόσουν λίγο.. Οπότε ο πρώην να μην αναφερθεί ποτέ παρακαλώ.

«Είσαι ο καλύτερος»

Ακούγεται ωραίο στα αυτιά σου και καταλαβαίνουμε πως η πρόθεση είναι καλή, όμως όχι. Είναι λάθος καθώς μπορεί να μη σε πιστέψει πως ψεύδεσαι. Αν θες να του το πεις, κάν’ το αλλά όχι εκείνη την ώρα, κάποια πιο χαλαρή στιγμή θα το εκτιμήσει περισσότερο.

Οι ατάκες που απαγορεύεται να πεις στον σύντροφό σου μετά το s e x

«Ευχαριστώ»

Έχει συμβεί, το έχουμε ακούσει αλλά αυτά τα πράγματα καλό είναι να μη λέγονται. Πέρασες υπέροχα και θες να του το δείξεις; Χρησιμοποίησε μια πιο σωστή έκφραση όπως «Πέρασα υπέροχα», το μήνυμα θα το λάβει.

Χίλια δυο άσχετα

Μπορεί το μυαλό σου να είναι στη δουλειά ή στο πλυντήριο που πρέπει να βάλεις, συμβαίνει, αλλά κράτα το για τον εαυτό σου. Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί είναι πως δεν σε συνεπήρε το πάθος και μάλλον δεν έχει άδικο.

Μπορεί να έχεις κάνει τα παραπάνω ατοπήματα και δεν είσαι η μόνη, απλά την επόμενη φορά να τα έχεις τα παραπάνω πράγματα στο μυαλό σου.