Μπορεί τα μακριά μαλλιά για τη γυναίκα να αποτελούν σημείο αναφοράς ως δείγμα ομορφιάς και θηλυκότητας, υπάρχουν όμως και εκείνες που αντιστάθηκαν σθεναρά στην ασφάλεια της μακριάς κόμης, ψηφίζοντας τα κοντά μαλλιά.

Άλλες έτσι καθιερώθηκαν στο μυαλό μας για πάντα ενώ άλλες πέρασαν απλά τη φάση τους και επέστρεψαν, όλες όμως κατέχουν εξέχουσα θέση στη καρδιά μας για τη τόλμη τους αλλά και το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ιδού οι τρεις αγαπημένες των αρσενικών.

Ράνια Κωστάκη

 

Δείτεαυτήτηδημοσίευσηστο Instagram.

 

Ηδημοσίευσηκοινοποιήθηκεαπότοχρήστη Rania Kostaki (@rania1111)στις

Η Ράνια Κωστάκη, μας δίνει δεκάδες λόγους για να τη θυμόμαστε, όμως ο πρώτος θα είναι πάντα το κοντό μαλλί της.  Άλλες φορές τα έχει φτάσει στον πόντο και άλλες την έχουμε θαυμάσει με κοντό καρέ, ποτέ όμως δεν την έχουμε δει με μακριά μαλλιά και αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο ξεχωριστή.

Ελεονώρα Μελέτη

 

Δείτεαυτήτηδημοσίευσηστο Instagram.

 

ΗδημοσίευσηκοινοποιήθηκεαπότοχρήστηΕleonoraMeleti (@nonoram)στις

Η Ελεονώρα Μελέτη ό,τι και αν κάνει θα είναι κούκλα, όμως ποια είναι η πρώτη εικόνα που έχεις όταν την σκεφτείς; Μάλλον με εκείνο το κοντό αγορέ σήμα κατατεθέν της που τάραξε τα νερά της πρωινής ζώνης,  σε μια εποχή που η τρέσα είχε την τιμητική της.

Μπράβο Ελεονώρα!

Ρέα Τουτουνζή

 

Δείτεαυτήτηδημοσίευσηστο Instagram.

 

Ηδημοσίευσηκοινοποιήθηκεαπότοχρήστηreatoutou (@reatoutounzi)στις

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, η «ωραία Ρέα» στα ’90s με το αγορέ μαλλί και το υπέροχο κορμί, περπατούσε στην πασαρέλα και έκανε τους άνδρες να παραμιλούν.

Αξίζει εδώ να σημειώσου με πως η Σταρ Ελλάς του 1994 ήταν η πρώτη γυναίκα που μας δίδαξε πως ένα… σύμβολο δεν χρειάζεται να έχει μακριά μαλλιά.

Πώς να τους αδικήσουμε ου τις ερωτεύτηκαν;