Τρεις άνδρες που αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες δεν προτιμούν τους αντικειμενικά ωραίους

Τρία αρσενικά που αποδεικνύουν πως η ομορφιά τελικά είναι κάτι υποκειμενικό.
Τρεις άνδρες που αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες δεν προτιμούν τους αντικειμενικά ωραίους

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Δεν είναι κακό να το αναφέρουμε, είναι απόλυτα γνωστό, ένας άνδρας για να μας γοητεύσει δεν χρειάζεται να είναι ο πιο όμορφος. Αρκούν άλλα στοιχεία της προσωπικότητας τους που μας τραβάνε με το χιούμορ να έρχεται πρώτο στη λίστα.

Τι γίνεται όμως όταν ένας άνδρας ξεχειλίζει από ταλέντο, λέγειν και ευστροφία;

Στα μάτια μας πάντα θα είναι όμορφος, δεν θα μπορούμε να δούμε τα αρνητικά στοιχεία της εμφάνισης του καθώς όλα τα υπόλοιπα θα τα υπερκαλύπτουν. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως είμαστε εγκεφαλικές και ερωτευόμαστε με τα αυτιά και όχι με τα μάτια.

Αυτό επίσης κάνει όλους τους άνδρες να θίγουν το γούστο μας, κοιτάζοντας μας έκπληκτοι όταν εξυμνούμε κάποιον «αντικειμενικά» άσχημο.

Και παραθέτουμε τα τρία τρανταχτά παραδείγματα που θα σε βάλουν στο κλίμα αμέσως.

Vincent Cassel

 

Δείτεαυτήτηδημοσίευσηστο Instagram.

 

Ηδημοσίευσηκοινοποιήθηκεαπότοχρήστη Vincent Cassel (@vincentcassel)στις

Θα έβαζες ποτέ σε λίστα με άσχημους άνδρες τον Vincent Cassel; Όχι και εμείς με πόνο ψυχής το κάναμε μόνο και μόνο για να αποδείξουμε τη θεωρία μας. Ο 53χρονός «σκληρός» του κινηματογράφου έχει κάνει πολλές γυναίκες να παραμιλάνε, μαζί και την εκρηκτική πρώην σύζυγό του, Monica Bellucci.

Αν ρωτήσεις έναν άνδρα πάντως θα σου πει πως ακόμα αναρωτιέται τι του βρήκε η Θεά. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα…

Robert De Niro

 

Δείτεαυτήτηδημοσίευσηστο Instagram.

 

Ηδημοσίευσηκοινοποιήθηκεαπότοχρήστηرابرتدنیرو▎ Robert De Niro (@robertdeniro.ir)στις

Μία από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις γοητευτικών και άσχημων ταυτόχρονα ανδρών είναι ο Robert De Niro. Για πολλούς ένας εκ των κορυφαίων ηθοποιών όλων των εποχών με τάση στους προβληματικούς ρόλους, για όλες μας όμως ένας από τους πιο s e x y άνδρες της μεγάλης οθόνης.

Πες το σε άνδρα αυτό να δεις πως θα σε κοιτάξει…

Jack Nicholson

 

Δείτεαυτήτηδημοσίευσηστο Instagram.

 

Ηδημοσίευσηκοινοποιήθηκεαπότοχρήστη John Joseph ‘Jack’ Nicholson (@jacknichloson)στις

Θα βρεις γυναίκα που δεν θα της αρέσει ο David Beckham, θα βρεις όμως γυναίκα που δεν της αρέσει ο Jack Nicholson; Ό,τι και να κάνουμε, όσα χρόνια και αν περάσουν το βλέμμα του στη «Λάμψη» δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Εξάλλου είναι εκείνο που τον έβαλε στο πάνθεο των γοητευτικότερων ηθοποιών.

Η λίστα αυτή θα μπορούσε να μην τελειώσει ποτέ. Απορείς ακόμα για την αβάσταχτη γοητεία των εμφανισιακά  «μέτριων» ανδρών;