Αύξησε τα επίπεδα ενέργειάς σου με φυσικούς τρόπους

Τις μέρες που το πρωινό ξύπνημα φαντάζει extremesport.
Αύξησε τα επίπεδα ενέργειάς σου με φυσικούς τρόπους

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Συμβαίνει σε όλες μας κάποιες μέρες να νιώθουμε πραγματικά πως δεν μπορούμε να σηκωθούμε από το κρεβάτι, αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας το σώμα μας να μην μπορεί να ακολουθήσει το απαιτητικό μας πρόγραμμα.

Άλλες φορές, αυτό συμβαίνει λόγω περιόδου, άλλες λόγω έλλειψης ύπνου και ενίοτε φταίει η κακή μας ψυχολογία. Όταν η ενέργειά μας μάς εγκαταλείπει, υπάρχουν ευτυχώς κάποιες τεχνικές που μπορούν να φορτίσουν τις μπαταρίες μας.

Δεν μιλάμε για τα συμπληρώματα βιταμινών για τα οποία υπεύθυνος είναι μόνο ο γιατρός μας, αλλά για φυσικές μεθόδους που είναι δώρο για τις δύσκολες αυτές μέρες.

Φως, το θαυματουργό

Οι ειδικοί συμβουλεύουν πως λίγο περπάτημα στη λιακάδα μας χαρίζει ενέργεια, βελτιώνει τη διάθεσή μας και την μνήμη μας και γενικά δρα θεραπευτικά.

Αν βρίσκεστε τη εργασία σας και δεν μπορείτε να βγείτε έξω, ανοίξτε τα παράθυρα να μπει λίγο φως και να ανανεωθεί ο αέρας.

Αύξησε τα επίπεδα ενέργειάς σου με φυσικούς τρόπους

Νερό, νερό, νερό

Δεν το εκτιμούμε ιδιαίτερα και ειδικά τους χειμερινούς μήνες, πρέπει κάποιος να μας το θυμίσει για να πιούμε νερό.

Μέγα σφάλμα καθώς η αφυδάτωση μειώνει την ενέργειά μας και ρίχνει τα επίπεδα των ηλεκτρολυτών μας που είναι απαραίτητοι για να νιώθουμε υγιείς.

Νερό και ας μην διψάμε λοιπόν.

Από λαχανικά;

Καμία μας δεν τα αγαπάει ιδιαίτερα, είναι γνωστό αυτό. Όμως προσπάθησε να τα εντάξεις στην καθημερινότητά σου γιατί θα σε κάνουν να νιώσεις δυνατή και πάλι.

Αύξησε τα επίπεδα ενέργειάς σου με φυσικούς τρόπους

Υπάρχουν πολλά, σίγουρα κάποιο θα είναι της προτίμησής σου. Φυσικά και οι χυμοί θα είναι μια ωραία επιλογή, που καταναλώνονται και πιο εύκολα.

S e x

Τις μέρες που νιώθουμε πεσμένες, το s e x σίγουρα δεν είναι η προτεραιότητά μας. Όμως αν η ενέργειά σου είναι πεσμένη για ψυχολογικούς λόγους, η ερωτική πράξη είναι το καλύτερο γιατρικό.

Κατά τη διάρκεια της σ ε ξουαλικής επαφής ο εγκέφαλος εκκρίνει την σεροτονίνη, ορμόνη της χαράς που μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και επιπλέον μειώνει το στρες.

Χρειάζεσαι άλλη απόδειξη;