Τέλος το brunch, καταφτάνει η μόδα του linner

Το είπε και η Mariah Carey...
Τέλος το brunch, καταφτάνει η μόδα του linner

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Αν διαθέτεις λογαριασμό στο Instagram, το Facebook ή κάποιο άλλο από τα υπόλοιπα social media, σίγουρα έχεις παρατηρήσει πως κάθε Κυριακή μεσημεράκι, το timeline σου ξεχειλίζει από pancakes, scrambled eggs, χυμούς και διάφορα τέτοια ωραία, που σε καμία περίπτωση δεν θα τρώγαμε αν πριν από μερικά χρόνια δεν είχε φτάσει από την Αμερική η ιδέα του brunch.

Το διάσημο πλέον brunch (breakfast + lunch) «έπιασε» πολύ στην Ελλάδα και είναι γεγονός πως έδωσε χώρο και στην αγορά, καθώς δημιουργήθηκαν επιχειρήσεις που βασίζονται κατά κύριο λόγο σε αυτό.

Πλούσια πρωινά με αφθονία σε γλυκά και αλμυρά που αν δοκιμάσεις το πιο πιθανό είναι να ξαναπεινάσεις αργά τη νύχτα.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Μπορεί ένα τόσο επιτυχημένο project να αντικατασταθεί από κάτι άλλο; Η απάντηση είναι «ναι» καθώς οι μόδες που έρχονται από το εξωτερικό πολύ γρήγορα αντικαθίστανται από τις επόμενες.

Linner λοιπόν είναι η νέα τάση εξ Αμερικής και συγκρατείστε το όνομα καθώς δεν αργεί η ώρα που θα το αναφέρετε στην παρέα σας ως πρόταση εξόδου. Η μόνη διαφορά είναι πως σε αυτή την περίπτωση το ραντεβού μας θα δίνεται για αργά το απόγευμα καθώς το linner προέρχεται από την ένωση late + dinner.

Η γνωστή για τις πρωτοποριακές της ιδέες Mariah Carey μας το σύστησε ήδη από το 2018 μέσω ενός post στο Instagram, στο οποίο υποτιμούσε το ξεπερασμένο… brunch και αποθέωνε το linner.

Από τις αντιδράσεις των followers της, πάντως, φάνηκε πως όπως σχεδόν σε όλα τα πράγματα της ζωής, ο παλιός είναι αλλιώς.

Ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί αλλά εμείς ως τότε ας συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το αγαπημένο brunch μας…