Pixie cut it! Η τάση στα haircuts του φθινοπώρου μας καλεί να κόψουμε (πολύ) τα μαλλιά μας

Τέλος στα μακριά μαλλιά αυτόν τον χειμώνα.
Το πρωινό αποτοξινωτικό smoothie των stars είναι έτοιμο σε 5 λεπτά
GoodFon.ru

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Είσαι έτοιμη να χτυπήσει το πρόσωπό σου ένα αεράκι αλλαγής με το να αφήσεις τον κομμωτή σου μετά την θάλασσα και τον ήλιο να φρεσκάρει το look σου; Αν αυτό σου ακούγεται ενδιαφέρον, υπάρχει μια πρόταση για σένα που θα σε κάνει να έχεις το πιο in κούρεμα της σεζόν που έρχεται.

Φτάνει μόνο να έχεις πάρει απόφαση να αποχαιρετήσεις για λίγο τα μακριά μαλλιά σου και να υιοθετήσεις ένα πιο ανδρόγυνο και ιδιαίτερο style.

Το pixie cut ενώ εδώ και δύο περίπου χρόνια το βλέπουμε κυρίως στα περιοδικά μόδας και στο Instagram, φαίνεται πως φέτος το χειμώνα θα κυριαρχήσει, και η αλήθεια είναι πως φαντάζει υπέροχο.

Ας πάρουμε μια πρώτη γεύση…

Σίγουρα μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό από ό,τι είχαμε συνηθίσει.

Είτε πιο αυστηρό κοντό, είτε πιο παιχνιδιάρικο με αφέλειες σίγουρα είναι το πιο αγαπημένο κούρεμα των hairstylists, που λατρεύουν τους πειραματισμούς και αυτό φαίνεται στη μόδα που επικρατεί.

Αν νιώθεις έτοιμη να πεις το «ναι» στη μεγάλη αλλαγή λοιπόν, αυτό πρέπει να το τολμήσεις.

Ένα extra tip για τη δυσκολία που αντιμετωπίζεις στο να κόψεις τα μακριά μαλλιά σου ενώ το θες, είναι να πραγματοποιήσεις την αλλαγή σε 2 – 3 ραντεβού στο κομμωτήριο ώστε να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να συνηθίζει τη διαφορά.

Σε περίπτωση, όμως, που είσαι cool με τις αλλαγές θα ευχαριστηθείς πολύ όταν δεις τις ταλαιπωρημένες άκρες σου να πέφτουν στο πάτωμα.

Πάντα να θυμάσαι πως τρίχες είναι και θα ξαναμακρύνουν πριν καν το καταλάβεις…