Οδηγός επιβίωσης… Champions League (και όχι μόνο) – Πώς να περάσεις μαζί του το βράδυ του ματς

Θα το εκτιμήσει και θα δεις αθέατες πλευρές του εαυτού του.
Κάνεις δίαιτα; Τι μπορείς να φας από delivery χωρίς τύψεις!

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Υπάρχει μια μερίδα γυναικών που αγαπά να βλέπει μπάλα. Ξέρει τι είναι πέναλτι, υποστηρίζει μια ομάδα και γνωρίζει σε κάθε ματς το ρόστερ του γηπεδούχου και του αντιπάλου.

Εδώ δεν θα μιλήσουμε για αυτή τη κατηγορία που αντικειμενικά θα χαρεί να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με τον αγαπημένο της αλλά για την πλειοψηφία: Τα κορίτσια που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με το αντικείμενο, δεν έχουν ιδέα τι θα πει οφσάιντ και ίσως να μπερδεύουν τον Messi με τον Ronaldo.

Γιατί θα τύχει κάποια στιγμή να πρέπει να κάνεις παρέα με το αγόρι σου μια ποδοσφαιρική βραδιά. Μην κανονίσεις με την κολλητή σου, μην τον αφήσεις μόνο. Εξάλλου… εκεί στα δύσκολα φαίνονται οι σχέσεις. Θυσίασε μιάμιση ώρα (αν είσαι τυχερή) από τη ζωή σου και γίνετε για λίγο φιλαράκια.

Θα το εκτιμήσει και εκείνος αλλά θα δεις και εσύ πράγματα από εκείνον που ούτε καν θα τα πιστέψεις.

Ιδού τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:

*Για αρχή, κανονίστε το γεύμα σας. Μπορείτε να παραγγείλετε καθώς το delivery δημιουργήθηκε για κάτι τέτοιες νύχτες, όμως προσπάθησε να τον χώσεις στη κουζίνα και να ετοιμάσετε μαζί κάτι. Θα περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί ακόμα και αν δεν καταφέρετε να έχετε ποιοτικό αποτέλεσμα.

Οδηγός επιβίωσης... Champions League (και όχι μόνο) - Πώς να περάσεις μαζί του το βράδυ του ματς

*Λίγο πριν σφυρίξει η έναρξη του πρώτου ημιχρόνου καλό είναι να έχεις googlάρει  κάποια πολύ βασικά στοιχεία του αγώνα. Μην φανταστείς εξωπραγματικά πράγματα, μόνο τα βασικά. Είναι αγώνας πρωταθλήματος ή τελικός Champions League; Διακυβεύεται κάποιος τίτλος η παίζουμε για τη χαρά του παιχνιδιού;

*Όποια και να είναι η πραγματικότητα εσείς θα το αντιμετωπίζεται λες και είναι τελικός Champions League.
Και αφού θα έχετε αρχίσει να τρώτε αυτό που προφανώς και παραγγείλατε και θα έχει ξεκινήσει ο αγώνας, προσπαθήστε να βρείτε το ενδιαφέρον. Η προσποιηθείτε ότι το κάνετε, σε καμία περίπτωση όμως μην αρχίσετε τις ερωτήσεις ειδικά τις ώρες τις κρίσιμες.

*Πανηγυρίστε μαζί του στα γκολ, παριστάνετε πως πληγωθήκατε όσο εκείνος την ώρα την δύσκολη και τελοσπάντων κάντε ό,τι θέλετε εκτός από ερωτήσεις.

Οδηγός επιβίωσης... Champions League (και όχι μόνο) - Πώς να περάσεις μαζί του το βράδυ του ματς

*Μπορείτε στο τέλος του αγώνα να ρωτήσετε τα πάντα και είτε θα είναι χαρούμενος και θα το ακούει σαν γλυκό κελάηδισμα ή θα είναι απογοητευμένος και θα αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις δεν απόμαχος προπονητής που θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για το τι πήγε στραβά. Όπως και να έχει θα έχεις ξεχαστεί από τον πόνο που του προκάλεσε η ομάδα.

*Τέλος, αφού όλα θα έχουν τελειώσει, εσείς θα καταλάβετε πως τελικά δεν είναι και τίποτα τρομερό να κάτσεις να δεις έναν αγώνα. Είναι αθλητισμός στην ουσία που πάντα θα έχει κάτι να προσφέρει στο κοινό, επίσης είναι 22 ποδοσφαιριστές που ενίοτε έχουν πολλά να προσφέρουν στα μάτια σου.

*Και αφού θα έχεις κάνει την υπέρβαση, το μόνο σίγουρο είναι πως ο καλός σου θα το εκτιμήσει. Τόσο που θα σου το προτείνει και πάλι. Ωστόσο, μπορείς να το αρνηθείς αν θες. Το έκανες μια φορά και μπράβο σου, αυτό θα σε βάλει για τα καλά στη ψυχολογία του γάμου που θα έρθει.

Τότε που θα έχεις να παρακολουθείς δεκάδες πράγματα που δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου και χωρίς το bonus των 22 ποδοσφαιριστών. Όμως όπως είπαμε, στα δύσκολα φαίνονται οι σχέσεις.