Underboob: Η Rita Ora τολμά το πιο προκλητικό trend του καλοκαιριού

Μια μόδα που είτε αγαπάς, είτε μισείς.
Underboob: Η Rita Ora τολμά το πιο προκλητικό trend του καλοκαιριού

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Με τον όρο underboob, εννοούμε την τάση που βλέπουμε πολύ τελευταία στο instagram, όπου το bikiniαφήνει ακάλυπτο παραπάνω μέρος του στήθους, από ότι είχαμε συνηθίσει.

Στην ουσία το underboob bikini, μας θυμίζει το ατύχημα που όλες έχουμε πάθει κάποια στιγμή, όταν το τριγωνάκι μαγιό μας ανέβηκε λίγο πιο πάνω από όσο θα έπρεπε.

Κάπως έτσι πρέπει να δημιουργήθηκε αυτή η τάση, με τις fashion bloggers να την τιμούν ιδιαίτερα, αφήνοντάς μας αμφιλεγόμενα αισθήματα. Μετά το sideboob -το οποίο ενέπνευσε ολόκληρη την βιομηχανία μόδας να δημιουργήσει κομμάτια που θα αναδεικνύουν το στήθος από άλλη οπτική γωνία- ήρθε η ώρα για κάτι πιο τολμηρό.

Πρόσφατα και η Rita Ora ενέδωσε -για ακόμα μία φορά- στον πειρασμό του underboob και αντικειμενικά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό…

View this post on Instagram

I mean the gals are Gona hate that they’re in this but today was so relaxing and just pure bliss. ?

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Η καλλίγραμμη σιλουέτα της αναδείχθηκε απόλυτα και μπορούμε να παραδεχτούμε πως το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

View this post on Instagram

Love this

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Η 28χρονη τραγουδίστρια με τις μονίμως τολμηρές στυλιστικές της επιλογές το λάτρεψε, χαρίζοντας μας την πιο s e x y εκδοχή της. Άλλες το λατρεύουν και άλλες το μισούν, σίγουρα όμως δεν μας αφήνει αδιάφορες.

Εσύ θα τολμούσες κάτι τόσο τολμηρό ή την επόμενη φορά που θα σου ανέβει το bikini πιο ψηλά, θα βιαστείς να το διορθώσεις;

Η επιλογή δική σου…