Το δώρο που πρέπει να κάνεις κάθε -μα κάθε- καλοκαίρι στον εαυτό σου

Ξέκλεψε λίγο χρόνο από την άδειά σου και κάν' το.
Μήνυμα στον πρώην σου: Πώς μπορείς να το αποφύγεις;

Όποια και αν είναι η συναισθηματική σου κατάσταση αυτό το καλοκαίρι, είτε είσαι full in love, είτε χωρισμένη, single ή ελεύθερη, πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να χαρεί ένα πολύ συγκεκριμένο δώρο.

Ποιο είναι αυτό; Οι διακοπές με τις φίλες σου. Έστω και για τρεις ημέρες.

Κανένα είδος διακοπών δεν μπορεί να συγκριθεί με το συγκεκριμένο και να σου εξασφαλίσει την ελευθερία και την ξενοιασιά που μπορεί να σου προσφέρει η αγαπημένη σου κοριτσοπαρέα.

Αυτό είναι κάτι που δεν θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις για όλη σου τη ζωή, καθώς με το που δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, θα το ξεχάσεις για πάντα. Ή τουλάχιστον… θα το απολαμβάνεις σπάνια.

Η ανεμελιά, το ξενύχτι και η διάθεση σου για φλερτ θα απογειωθούν και θα σε κάνουν να νιώσεις τι σημαίνει στα αλήθεια καλοκαιρινές διακοπές.Ακόμα και αν βρίσκεσαι στα «μέλια» με τον σύντροφό σου,ένα διήμερο χωριστών διακοπών θα σας ανανεώσει και θα δυναμώσει τον έρωτά σας.

Το δώρο που πρέπει να κάνεις κάθε -μα κάθε- καλοκαίρι στον εαυτό σου

Εξάλλου, τις φίλες μας δεν τις θυμόμαστε μόνο όταν είμαστε ελεύθερες.

Όμως, προσοχή! Υπάρχει ένας μεγάλος κίνδυνος. Όταν μιλάμε για φίλες εννοούμε φόλες- κολλητές, από αυτές που ξέρουμε πώς συμπεριφέρονται σε τέτοιες καταστάσεις. Αν η παρέα δεν είναι καλή και μπουν οι εγωισμοί στη μέση, ενδέχεται να περάσεις διακοπές που δεν θα θυμάσαι και θα νοσταλγείς.

Βάλε δύο μαγιό σε μια τσάντα, πάρε τις κολλητές σου και φύγετε έστω για δύο ημέρες. Τι νομίζεις; Θα κάλω καλό σε εσένα, στη σχέση σου, σε όλα…