Το τρικ των μοντέλων για να εξαφανίζουν τα σπυράκια πριν τις φωτογραφίσεις τους

Πώς ζούσαμε τόσο καιρό χωρίς να το ξέρουμε;
Τα anklets στα καλύτερά τους! Τα σχέδια και τα χρώματα που φέτος έχουν την τιμητική τους

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Πόσες φορές μας έχει τύχει να ξυπνήσουμε το πρωί και ένας «ενοχλητικός επισκέπτης» να έχει κάνει την εμφάνισή του στο πρόσωπο μας;

Συνήθως τα ενοχλητικά αυτά σπυράκια, μας επισκέπτονται σαν… συνεννοημένα τις πιο ακατάλληλες μέρες ή τουλάχιστον τότε είναι που μας ενοχλούν περισσότερο.

Ίσως το βράδυ έχεις να βγεις εκείνο το σημαντικότατο πρώτο ραντεβού… Τσούπ και αυτό εκεί να σου χαλάει τη διάθεση! Κι όμως, λύση υπάρχει.

Το πρώτο βήμα -και το πιο σημαντικό- είναι να μην ακουμπήσεις με τα χέρια σου για κανέναν λόγο την επίμαχη περιοχή. Κρατάμε αυτό και συνεχίζουμε.

Ήρθε η ώρα να μάθεις τι κάνουν τα μοντέλα όταν το πρωινό πριν τη φωτογράφιση κάνει την εμφάνισή του το ενοχλητικό αυτό σπυράκι. Και όχι, δεν βάζουν τα χέρια τους εκεί προσπαθώντας να το σπάσουν καθώς αυτό φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Το τρικ των μοντέλων για να εξαφανίζουν τα σπυράκια πριν τις φωτογραφίσεις τους

Η λύση στο πρόβλημα μας είναι το λεμόνι και το μέλι, τα οποία αποτελούν τα καλύτερα φυσικά αντισηπτικά που υπάρχουν στη φύση αλλά και εύκολα τα βρίσκεις στην κουζίνα σου. Τα σπυράκια συνήθως προκύπτουν από κάποια ήπια μόλυνση και έτσι το κιτρικό οξύ που περιέχει το λεμόνι λειτουργεί ως αντισηπτικό σκοτώνοντας τα βακτήρια που δημιούργησαν το οίδημα.

Διαδικασία

Με ένα βαμβάκι θα απλώσετε στη περιοχή τον χυμό λεμονιού και θα αφήσετε να δράσει για ένα λεπτό. Θα επαναλάβετε αν χρειαστεί.

Λίγη ώρα αργότερα θα παρατηρήσετε πως το πρήξιμο θα αρχίσει να υποχωρεί και τότε θα εφαρμόσετε μικρή ποσότητα μελιού, το οποίο βοηθάει στην επούλωση.

Το τρικ των μοντέλων για να εξαφανίζουν τα σπυράκια πριν τις φωτογραφίσεις τους

Ύστερα από αυτά τα βήματα το πιο πιθανό είναι πως θα έχετε απαλλαγεί από την ενοχλητική του παρουσία, όμως ακόμα κι αν αυτό δεν συμβεί, μην αποθαρρύνεστε και ιδίως μην ακυρώσετε το πολυπόθητο ραντεβού. Το κόλπο σε αυτές τις καταστάσεις είναι ο αντιπερισπασμός.

Βάλτε κόκκινο κραγιόν και το μάτι κανενός δεν θα πέσει ποτέ εκεί που δεν θέλουμε!

Άλλωστε, είναι γνωστό πως κανείς,ποτέ,δεν απέρριψε γυναίκα για ένα σπυράκι…