Coghuillage top: Το μαγιό που σε κάνει… γοργόνα πωλείται σε εξωφρενική τιμή

Και παρόλα αυτά, έγινε trend στο Instagram.
Coghuillage top: Το μαγιό που σε κάνει... γοργόνα πωλείται σε εξωφρενική τιμή

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Το πιο αγαπημένο μας… σπορ το καλοκαίρι, σίγουρα είναι η επιλογή του καινούργιου μας μαγιό.

Από το πιο περίτεχνο bikini έως το πιο ιδιαίτερο ολόσωμο, το μαγιό αποτελεί το πιο ιδιαίτερο κομμάτι της θερινής μας γκαρνταρόμπας και μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και με ένα αέρινο maxi φόρεμα, ώστε να αποτελέσει στοιχείο ενός βραδινού outfit.

Φέτος, η απόλυτη τάση στο μαγιό συνάδει με αυτή των κοσμημάτων και φυσικά αναφερόμαστε στα κοχύλια που έχουν κατακλύσει την αγορά και έχουν λατρευτεί από τις γυναίκες όσο τίποτα άλλο.

Το coghuillage top δεν είναι ένα συνηθισμένο bikini top αλλά δύο cups που αγκαλιάζουν το στήθος, βγάζοντας προς τα έξω την πιο «γοργονίστικη» εκδοχή μας.

View this post on Instagram

Coquillage top. Available in online store. #adrianadegreas #highsummer #swimsuit #resortwear #baincouture #effortlesschic

A post shared by ADRIANA DEGREAS (@adrianadegreas_usa) on

Το βραζιλιάνικο brand Andrianna Degreas το έφερε στο Instagram και όλες οι fashionbloggers το λάτρεψαν και μας χάρισαν εικόνες που εντυπωσιάζουν.

View this post on Instagram

Mermaid kinda pool day. ? Anzeige/ As so many of you guys asked on stories: Tap for the details.

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on

Είναι σίγουρα ό,τι πιο hot κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και φυσικά μπορεί να γίνει στοιχείο μιας grande βραδινής εξόδου, αν συνδυαστεί σωστά.

View this post on Instagram

Those not-so-bohemian ?

A post shared by Anna Rosa Vitiello (@annarvitiello) on

Αν πιστεύεις πως μπορείς να υποστηρίξεις αυτό το πανέμορφο αλλά αρκετά εκκεντρικό top, θα πρέπει να ξέρεις πως η τιμή του δεν είναι καθόλου δελεαστική μιας και στην ιστοσελίδα της εταιρείας πωλείται έναντι… 520 δολαρίων!

Μήπως υπερβάλλουν λίγο;