Το ιδανικό outfit στο ταξίδι με το καράβι

Πρόσεχε μην καταλήξεις να μετανιώνεις για τα ρούχα που επέλεξες...
Το ιδανικό outfit στο ταξίδι με το καράβι

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Το ταξίδι με το καράβι σηματοδοτεί την έναρξη της πιο υπέροχης περιόδου της χρονιάς για όλες μας: Αυτής των καλοκαιρινών μας διακοπών.

Όλες μας είμαστε πολύ χαρούμενες όταν μπαίνουμε και ακόμα πιο χαρούμενεςόταν βγαίνουμε από το πιο ξεχωριστό μεταφορικό μέσο. Κάποιοι λένε πως αν δεν ταξιδέψουν με καράβι, δεν νιώθουν ότι πάνε διακοπές.
Τι συμβαίνει όμως όταν το ταξίδι δεν διαρκεί τρεις και τέσσερις ώρες;

Τι πρέπει να φοράμε σε ένα μεγάλο ταξίδι που καμιά φορά ακουμπάει και διψήφιο αριθμό ωρών;

Γιατί σε ένα μικρό ταξίδι μπορείς να φοράς ακόμα και το μαγιό σου με ένα miniφόρεμα. Στα μεγάλα ταξίδια, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Το ιδανικό outfit στο ταξίδι με το καράβι

Προτίμησε ένα ελαστικό jean παντελόνι ή μια φόρμα και συνδύασε το με τα αγαπημένα σου sneakers. Μπορεί να σου φαίνεται «βαρύ» να ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές σου με ένα outfit που θα παραπέμπει σε μια απλή ανοιξιάτικη μέρα όμως η άνεση που θα νιώσεις θα σε αποζημιώσει.

Οι ώρες είναι πολλές και δεν θα βρεις ησυχία στο σαλόνι η και στο κατάστρωμα με κάτι που θα σου αφήνει τα πόδια ακάλυπτα. Επίσης δεν θα πρέπει να φύγεις από το σπίτι σου αν δεν έχεις μαζί σου μια ζακέτα η ένα λεπτό φούτερ καθώς δεν είναι υπερβολή ότι το βράδυ στο πλοίο έχει πολύ κρύο.

Το ιδανικό outfit στο ταξίδι με το καράβι

Το πιο πιθανό είναι πως αυτά τα ρούχα θα τα βάλεις πάλι μόνο στο ταξίδι της επιστροφής και δεν θα τα χρειαστείς σε καμία περίπτωση κατά τη διάρκεια της διαμονής σου στο νησί.

Θυσίασε, όμως, λίγο χώρο και έχε μαζί σου διαφορετικά ρούχα για το ταξίδι ώστε να απολαύσεις το ξεκίνημα των διακοπών σου όπως του αξίζει, αφού όπως ξέρουμε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.