Νοστιμιά δίχως τύψεις! Φτιάξε πίτσα διαίτης σε χρόνο dt

Θα εντυπωσιαζόταν και ο διατροφολόγος σου...
Νοστιμιά δίχως τύψεις! Φτιάξε πίτσα διαίτης σε χρόνο dt

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Και έρχεται εκείνη η ώρα η δύσκολη, που η βραδινή λιγούρα έρχεται και σου χτυπάει την πόρτα, αλλά βρίσκεσαι σε αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και οποιαδήποτε παρασπονδία απαγορεύεται.

Μπορείς να προσποιηθείς πως δεν πεινάς πίνοντας πολύ νερό για να «κοροϊδέψεις» τον εαυτό σου ή απλά… να φτιάξεις την πιο νόστιμη πίτσα διαίτης!

Πίτσα ναι, αυτό το αγαπημένο μας φαγητό που την περίοδο που προσέχουμε τις θερμίδες μας, απαγορεύεται δια ροπάλου να καταναλώσουμε.

Υλικά και παρασκευή

Υπάρχει λοιπόν μια άλλη μορφή πίτσας που μπορείς να τρως δίχως τύψεις και είναι πολύ απλή και γρήγορη στην παρασκευή της. Αρκεί να έχεις στο ψυγείο σου πίτες για σουβλάκι. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται ίσως να έχεις προμηθευτεί γιατί τα υπόλοιπα υλικά υπάρχουν στο ψυγείο σου ήδη.

Πάνω στις πίτες απλώνουμε φρέσκια ντομάτα (όχι κέτσαπ καθώς προσθέτει περιττές θερμίδες) και συνεχίζουμε με μια φέτα τυρί του τοστ χαμηλών λιπαρών και μια φέτα γαλοπούλα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα λαχανικά της επιλογής μας (πιπεριά, κρεμμύδι, μανιτάρια, ελιές).

Ψήνουμε στον φούρνο για 15 – 20 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα η πίτσα μας.

Η νοστιμιά της και οι ωραίες μυρωδιές που θα κατακλύσουν το σπίτι, θα σε κάνουν να την λατρέψεις και να την προτείνεις στις φίλες σου.

Καλή σας όρεξη!