Το πιο safe φαγητό για να του μαγειρέψεις στο πρώτο ραντεβού

Και τι δεν πρέπει να βρει θέση στο τραπέζι σας.
Το πιο safe φαγητό για να του μαγειρέψεις στο πρώτο ραντεβού

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Δεν θα ξεκινήσουμε λέγοντας πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι αφού είμαστε αλλεργικοί στα κλισέ και αυτά ανήκουν σε γυναίκες άλλης εποχής.

Επίσης δεν θα σου προτείνουμε κάτι θαλασσινό ώστε να υπάρξει αυξημένη λίμπιντο αφού αν ο καλός σου δεν την έχει από μόνος του στο πρώτο ραντεβού μαζί σου, δεν του αξίζει να μπεις στη κουζίνα σου.

Η απάντηση στο «τι να μαγειρέψω στο πρώτο ραντεβού;» θα έρθει μόνη της όταν ρωτήσεις τον εαυτό σου «τι θα ήθελε να φάει κάποιος μια οποιαδήποτε μέρα;» Δεν εννοούμε να του παραγγείλεις πιτόγυρα η να ρίξεις δύο αυγά στο τηγάνι, προς Θεού.

Αλλά ούτε να ξεσηκώσεις ό,τι πιο gourmet θα βρεις στο διαδίκτυο για να του κάνεις εντύπωση. Σκοπός είναι να φάει! Μην πειραματιστείς καθόλου λοιπόν. Μαγείρεψε κάτι που σου αρέσει και εσένα ώστε να σε δει να τρως και να μη σε περάσει για καμιά από εκείνες που τρέφονται με τα μαρούλια, πράγμα που απογοητεύει πλήρως τους εννέα στους δέκα άντρες.

Η πιο safe λύση σύμφωνα με άνδρες και γυναίκες; Είναι αυτό που φαντάζεσαι!

Το πιο safe φαγητό για να του μαγειρέψεις στο πρώτο ραντεβού

Μπορείς, να του κάνεις μια καρμπονάρα, το έκανες και φοιτήτρια όποτε το γνωρίζεις καλά, είναι εύκολο και έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας.

Μην ξεχάσεις να τον ρωτήσεις από πριν αν έχει κάποια αλλεργία, καθώς με αυτά δεν παίζουμε και προχωρά με τη συνταγή «όσο πιο απλό τόσο πιο καλό».

Γιατί όπως λέει και ο λαός τα gourmet πολλοί εμίσησαν, την καρμπονάρα ουδείς!