Πλεκτό και το καλοκαίρι: Τα items που δικαιούνται χώρο στη ντουλάπα σου

Ό,τι πιο stylish φέτος.
Πλεκτό και το καλοκαίρι: Τα items που δικαιούνται χώρο στη ντουλάπα σου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Όχι δεν μιλάμε για τα πλεκτά μαγιό που κάθε χρόνο κατέχουν μεγάλο μερίδιο στην πίτα της μόδας. Αυτά έχουν κατοχυρώσει τη θέση τους στη καρδιά μας για την ιδιαιτερότητα τους και το classy style που μας χαρίζουν.

Φέτος, όταν λέμε «πλεκτό» αναφερόμαστε σε κάτι διαφορετικό, κάτι που κάνει τις γυναίκες να το αγαπούν και τους άντρες να προσπαθούν να το περιγράψουν στους φίλους τους μαγεμένοι.

Τα πλεκτά ρούχα παραλίας λοιπόν, τα οποία μπορούν πολύ εύκολα να μετατραπούν με ένα μεσοφόρι ή με ένα κοντό σορτς στην εντυπωσιακή βραδινή σας εμφάνιση είναι φέτος αυτό που πρέπει να τολμήσεις.

Ίσως σε ξενίζει η ιδέα του πλεκτού το καλοκαίρι όμως τα συγκεκριμένα πλεκτά είναι λεπτά και δροσερά, οπότε καμία σχέση έχουν με εκείνα που έχουμε συνηθίσει να φοράμε τον χειμώνα. Σε φορέματα και σε φούστες, σε mini αλλά και maxi, βρες αυτό που ταιριάζει στο style και τη προσωπικότητα σου και τόλμησε το.

Είναι πολύ πιθανό ένα τέτοιο κομμάτι να το βρεις ψάχνοντας την ντουλάπα σου μιας και η διαχρονικότητά του πλεκτού ρούχου είναι δεδομένη.

Ίσως ακόμα και στη ντουλάπα της μαμάς σου, γεγονός που μας διδάσκει πως δεν πρέπει να πετάμε κομμάτια που μας αρέσουν, επειδή παροδικά έχουν φύγει από τη μόδα.

View this post on Instagram

@sevastiana_k @favefashion.gr ⭐️?

A post shared by Combos Knitwear (@combosknitwear) on

Θα γίνει το αγαπημένο σου κομμάτι και θα κλέψεις τις εντυπώσεις…