Vogue Σεπτεμβρίου: Η Meghan Markle σε ρόλο αρχισυντάκτριας – Αρνείται να μπει στο εξώφυλλο!

Και για πολύ συγκεκριμένο λόγο...
Vogue Σεπτεμβρίου: Η Meghan Markle σε ρόλο αρχισυντάκτριας - Αρνείται να μπει στο εξώφυλλο!

Της Μάρως Καρούση 

Η Δούκισσα του Sussex, ουδεμία σχέση έχει με τον χώρο των περιοδικών, παρά μόνο κοσμώντας τα και ούσα το top θέμα, με κάθε αφορμή. Όλα όμως παίρνουν τελείως διαφορετική τροπή, αφού η ίδια είπε το μεγάλο «ναι» στη βρετανική Vogue, σε ένα guest ρόλο αρχισυντάκτριας για το τεύχος του Σεπτεμβρίου.

Η Vogue, αν μη τι άλλο, είναι το κορυφαίο παγκόσμιο περιοδικό μόδας, με catwalks και τάσεις που ακολουθούν οι γυναίκες ανά τον πλανήτη στην πρώτη γραμμή.

Το τεύχος του Σεπτεμβρίου, όμως, με την υπογραφή της Meghan Markle θα έχει ένα τελείως διαφορετικό περιεχόμενο, με την ίδια να υπάρχει μόνο στο εσωτερικό του περιοδικού και όχι στο εξώφυλλο, αφού θεώρησε πως θα είναι εγωπαθές να «τραβάει» έστω και λίγο τα φώτα πάνω της, ενώ ήθελε να δείξει κάτι τελείως διαφορετικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Στόχος της ήταν να παρουσιάσει όλες εκείνες τις γυναίκες που θαυμάζει, 15 ισχυρά γυναικεία πρότυπα από όλους τους χώρους, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν έμπνευση και σωστό role mode, για οποιαδήποτε αναγνώστρια της Vogue.

«Το να αναλάβω το πιο πολυδιαβασμένο τεύχος της χρονιάς και να το επικεντρώσω στις αξίες, στους στόχους και στους ανθρώπους που επηρεάζουν σήμερα τον κόσμο, είναι πολύ σπουδαίο μέσα μου», επισήμανε η Markle.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair (@vanityfair) στις

Στο τεύχος – αφιέρωμα της Vogue, βρίσκονται μεταξύ άλλων, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Jacinda Ardern, η νεαρή ακριβίστρια Greta Thunberg αλλά και οι ηθοποιοί Jane Fonda και Salma Hayek, αφού η Δούκισσα ξεκίνησε από την υποκριτική και τα πρότυπα της είναι ισχυρά και εκεί.

Τα σχόλια που έχει λάβει για τον σκοπό και την οπτική που αντιμετώπισε την συγκεκριμένη πρόταση της Vogue, ήταν διθυραμβικά, αφού αναπόφευκτα ήρθε σε σύγκριση με την Kate Middlenton που είχε τον ίδιο guest ρόλο και επίλεξε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Στο περιοδικό θα υπάρχει χώρος για μια 16η γυναίκα, ένας χώρος – καθρέπτης, για να βλέπεις το δικό σου είδωλο ανάμεσα σε αυτές τις σπουδαίες γυναικείες προσωπικότητες.

Όχι ανάμεσα σε prints, πασαρέλες και μοντέλα. Αλλά ανάμεσα σε γυναίκες που είχαν ισχυρά «θέλω», στόχο, όραμα, όνειρα και τα μετέτρεψαν σε προσωπική καταξίωση.

Μήπως η Meghan Markle δεν μείνει μόνο σε ρόλο guest μετά από αυτό το τεύχος;