Τα σημάδια που προδίδουν τον έρωτα ενός άνδρα για σένα ακόμα κι αν δεν τον εκφράζει με λόγια

Για να μάθεις να μην κρίνεις μόνο από τα λόγια.
Τι κάνει μια γυναίκα ερωτεύσιμη; Κι όμως, δεν είναι η εξωτερική της εμφάνιση

Της Μάρως Καρούση 

Ο κάθε άνθρωπος εκφράζει την αγάπη του με διαφορετικό τρόπο και εκεί κρύβεται και η ομορφιά αυτού του συναισθήματος.

Δυστυχώς, το στερεοτυπικό της υπόθεσης των αντρών και των γυναικών, εδώ ισχύει, καθώς οι περισσότερες γυναίκες  λένε «σ’ αγαπώ», πιο εύκολα και πιο και συχνά, ενώ οι περισσότεροι άντρες προτιμούν να κάνουν το «σ’ αγαπώ» τους πράξη.

Ποιες είναι όμως αυτές; Τι πρέπει να προσέξεις στον σύντροφό σου για να καταλάβεις πως είναι ερωτευμένος μαζί σου, ακόμα και αν δεν το έχει πει;

Δεν φοβάται να κάνει θυσίες για σένα

Το να θυσιάζεις πράγματα για κάποιον άλλο, είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση. Θέλει ανιδιοτέλεια, ωριμότητα αλλά πάνω από όλα αγάπη. Οι σχέσεις χρειάζονται μια ισορροπία αμοιβαίας θυσίας και αν δεις ότι ο σύντροφος σου το κάνει, τότε ναι, είναι ερωτευμένος.

Σε ακούει 

Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι οι γυναίκες είναι πολύ καλύτερες στο ρόλο του ακροατή από τους άνδρες. Έτσι, όταν ένας άνθρωπος όχι μόνο σας ακούει αλλά δίνει ενεργά προσοχή και αποκρίνεται -μια δεξιότητα που ονομάζεται ενεργή ακρόαση- μπορείς να του έχεις την εμπιστοσύνη που του αξίζει.

Τα σημάδια που προδίδουν τον έρωτα ενός άνδρα για σένα ακόμα κι αν δεν τον εκφράζει με λόγια

Δεν φοβάται να είναι ευάλωτος

Οι άνδρες είναι αρκετά προσεκτικοί όταν πρόκειται να δείξουν οποιαδήποτε συμπεριφορά που μπορεί να θεωρηθεί από τους άλλους ως αδυναμία, αφού αισθάνονται ότι πρέπει να διατηρούν μια τέλεια πρόσοψη δύναμης.

Αλλά όταν ένας άνθρωπος είναι ερωτευμένος, αρχίζει να ρίχνει τα τείχη του, με τα πάντα να γίνονται πιο εύκολα και τα πραγματικά συναισθήματα να παίρνουν φωτιά.

Είναι περήφανος για σένα

Όταν κάποιος αγαπάει πραγματικά το δείχνει με το να καυχιέται για τον άνθρωπό του. Ναι, ένας ερωτευμένος άντρας, δεν θα ντραπεί δευτερόλεπτο να πει πόσο περήφανος είναι για σένα και τα όσα έχεις πετύχει.

Και έναν τέτοιο άνθρωπο, κράτα τον.