Jean jumpsuits: Το trend που με την αξία του παίρνει 10/10

Και οι αγαπημένες μας σαλοπέτες στην λίστα.
Jean jumpsuits: Το trend που με την αξία του παίρνει 10/10

Της Μάρως Καρούση 

Το jean, αποτελεί για πολλές γυναίκες το αγαπημένο τους ύφασμα, αφού μπορεί να δώσει άπειρα κομμάτια ρούχων, όχι μόνο σε ποικιλία αλλά και σε ύφος.

Από φούστες και παντελόνια, μέχρι cop tops και jackets, το denim είναι λατρεμένο στυλ ανά τις δεκαετίες και φυσικά όχι άδικα.

Κάποια στοιχεία του λοιπόν τα έχουμε συνδυάσει και με συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων. Για παράδειγμα, αν κάποιος σου έλεγε, χωρίς να το έχεις δει φορεμένο, ότι η jean ολόσωμη φόρμα που έγινε σήμα κατατεθέν των αντρών στα συνεργεία, θα γίνει και σήμα κατατεθέν της μόδας, δεν νομίζω να το πίστευες τόσο εύκολα.

Και όμως, οι jean φόρμες είναι must και η αλήθεια είναι πως όχι απλώς μας αρέσουν, αλλά τους βάζουμε δέκα στα δέκα.

Είναι άνετες, chic, s e x y αλλά και απλές, ανάλογα με το τι θα τις συνδυάσεις και φυσικά δίνουν ένα masculine τόνο στο γυναικείο outfit μας, που δημιουργεί το απόλυτο mix and match.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @thebreathefashion στις

Μπορείς να τις βρεις στην κλασσική και εξαιρετικά απλή μορφή τους, χωρίς καν ζώνη και να τις συνδυάσεις με τα sneakers σου για κάθε μέρα.

Μπορείς, όμως, να βάλεις και μια ζώνη, είτε jean, είναι ψάθινη που τους πάει πολύ, πλατφόρμες με τακούνι και beach wave μπούκλες.

Εξαιρετικά casual and chic look για μια καλοκαιρινή εμφάνιση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Marquina (@lauraldrin) στις

Μπορείς, όμως, να επιλέξεις και τις αγαπημένες όλων των γυναικών σαλοπέτες, που φοριούνται τέλεια με crop tops από μέσα, είτε λευκά, είτε και σε πιο έντονα χρώματα που θα αναδείξουν το μαύρισμά σου.

Η επιλογή είναι δική σου.