4 κινήσεις για να βαφτείς πιο γρήγορα και πιο εύκολα

Για να αλλάξεις τη ρουτίνα σου.
4 κινήσεις για να βαφτείς πιο γρήγορα και πιο εύκολα

Της Μάρως Καρούση 

Το κεφάλαιο «μακιγιάζ» έχει αρκετές δυσκολίες για μια γυναίκα, με πρώτη και κύρια το ότι της παίρνει αρκετό χρόνο για να το ολοκληρώσει και να της αρέσει το αποτέλεσμα.

Όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να επιτευχθεί και σε πολύ λιγότερο χρόνο από ότι περιμένεις, αρκεί να προετοιμάσεις το δέρμα σου σωστά και ακολουθήσεις τα παρακάτω πολύ απλά βήματα.

Έτσι θα τελειοποιείς το μακιγιάζ σου στον μισό χρόνο.

#Προετοιμασία επιδερμίδας

Πρώτο και κύριο όλων: Για να εφαρμόσει σωστά οποιαδήποτε βάση και καλλυντικό, πρέπει να έχουμε προετοιμάσει τέλεια το δέρμα μας, με μια καλή ενυδατική κρέμα με αντηλιακή προστασία.

#Πούδρα

Το γρήγορο μακιγιάζ δεν θέλει make up. Το γρήγορο μακιγιάζ θέλει μια ελαφριά πούδρα που δεν θα σου βαραίνει το πρόσωπο για να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα.

#Σωστή σειρά

Μπορεί να νομίζεις πως στο κομμάτι των χειλιών, πρώτα μπαίνει το μολύβι και μετά το κραγιόν, αλλά αυτό είναι λάθος.

Στην αρχή βάζουμε το κραγιόν αχνά και μετά αφού έχουμε ει που υπάρχει χρώμα, κάνουμε το περίγραμμα με το μολύβι. Έτσι γλιτώνεις από μουντζούρες και φυσικά από χρόνο.

#Διορθώσεις

Μπορεί να έχεις μαυρίσει λίγο και το κλασικό σου make up ή concealer να μην ανταποκρίνεται στην σωστή σου απόχρωση. Αυτό διορθώνεται πολύ εύκολα, με την προσθήκη λίγου ρουζ ή ενός light bronzer στο συνολικό μακιγιάζ σου.