Κυτταρίτιδα τέλος: Φτιάξε το απόλυτο scrub για να απαλλαγείς από την όψη φλοιού πορτοκαλιού

Με απλά υλικά της κουζίνας σου.
DIY: Σπιτικά scrubs που μπορείς να φτιάξεις στην κουζίνα σου

Της Μάρως Καρούση 

Μπορεί το καλοκαίρι να βρίσκεται ήδη εδώ, όμως δυστυχώς εδώ παραμένει και η κυτταρίτιδα.

Η αλήθεια είναι πως τον νούμερο ένα ρόλο, θα παίξει αναμφίβολα η διατροφή μας, αφού τα λαχανικά, τα φρούτα και το νερό, θα «ξεκλειδώσουν« τον οργανισμό μας και θα τον βοηθήσουν προκειμένου ο ενοχλητικός φλοιός πορτοκαλιού που σχηματίζεται στην περιοχή των ποδιών, των γλουτών και τη κοιλιάς μας να αρχίσει να υποχωρεί.

Ήρθε η ώρα να χτυπήσουμε το πρόβλημα στην ρίζα του και να λειάνουμε  τις περιοχές που μας ενοχλούν με ένα θαυματουργό scrub που θα φτιάξουμε πανεύκολα στην κουζίνα μας.

Τι θα χρειαστούμε;

Θα χρειαστούμε μία κούπα καστανή ζάχαρη, μία κουταλιά της σούπας βανίλια, μισή κούπα ελαιόλαδο και…αυτό ήταν. Τόσο απλό και τόσο γρήγορο.

Πώς να το φτιάξουμε

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα τρία υλικά μας και τα ανακατεύουμε για να αποκτήσουν μια λεία υφή, που φυσικά θα κρατήσει το «άγριο» από τους κόκκους της ζάχαρης. Βάζουμε το μείγμα μας σε ένα μπουκαλάκι και το αφήνουμε για μισή ώρα στο ψυγείο.

Εφαρμογή

Όταν μπούμε για μπάνιο, παίρνουμε μια ικανοποιητική ποσότητα από το scrub μας και αφού τελειώσουμε με αυτό, ξεκινάμε να κάνουμε μασάζ στις περιοχές που θέλουμε.

Οι κινήσεις που πρέπει να κάνουμε, είναι κυκλικές σε εκείνες τις περιοχές και όχι άτσαλες, αφού μόνο έτσι μπορεί να δράσει σωστά το μείγμα μας.