Home sweet home! Κάνε το σπίτι σου πιο chic με το πιο ανέξοδο tip

Το «κλειδί» είναι η minimal αισθητική.
4 ανώδυνοι και δημιουργικοί τρόποι να ξεσπάσεις τα νεύρα σου

Το πρώτο σπίτι που θα νοικιάσεις μόνη σου είναι εξαιρετικά σημαντικό για σένα και πάντα θα το βλέπεις πολύ πιο όμορφο από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα.

Στην ουσία, εννιά στις δέκα φορές, πρόκειται για έναν μικρό χώρο με την δική σου προσωπική πινελιά που ακόμα και αν στερείται τετραγωνικών μπορεί να κερδίσει πόντους στο home style.

Δες, λοιπόν, πώς με μερικές εύκολες, εξαιρετικά απλές και ανέξοδες ιδέες μπορείς να κάνεις το σπίτι σου να πάρει πιο chic αέρα και να δείχνει αρκετά πιο πολυτελές.

Ξεκίνα έχοντας ως βάση σου το minimal style, αφού αν θεωρείς πως όσο πιο «φορτωμένο» είναι ένα σπίτι, τόσο πιο «πλούσιο» φαίνεται, κάνεις μεγάλο λάθος. Η minimal αισθητική, πρέπει να πρωταγωνιστεί ιδιαίτερα στην τραπεζαρία ή το σαλόνι σας, αφού είναι εκείνος ο χώρος που περνάτε περισσότερο χώρο με τους φίλους και τους αγαπημένους σας.

Home sweet home! Κάνε το σπίτι σου πιο chic με το πιο ανέξοδο tip

Ένα κλασικό tip, είναι να ακολουθήσεις τον κανόνα του «ένα σε κάθε δωμάτιο», δηλαδή να επιλέξεις ένα στοιχείο που θα τραβάει το μάτι σε κάθε δωμάτιο. Αυτό μπορεί να είναι ένας πίνακας, ή ένα vintage διακοσμητικό, όπως ένα παλιό τηλέφωνο.

Μην ξεχνάς τον κανόνα less is more.

Μπορεί μια τεράστια και γεμάτη βιβλιοθήκη να γεμίζει το μάτι, όμως δεν κολακεύει τα σπίτια που εξετάζουμε σήμερα. Επίλεγε χαμηλά ράφια, στο ύψος του καναπέ σου και τοποθέτησε εκεί λίγα πράγματα.

Ένα βάζο με όμορφα λουλούδια και 5-6 βιβλία που πραγματικά αγαπάς.