Αφέλειες: Ποιες ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σου;

Κάνε τη σωστή επιλογή.
Αφέλειες: Ποιες ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σου;

Της Μάρως Καρούση 

Το κεφάλαιο «bangs, φράντζα και αφέλειες», είναι πολύ σημαντικό στο κομμάτι των haircuts, αφού ναι μεν αρέσει πολύ στις γυναίκες αλλά οι περισσότερες δεν γνωρίζουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου της.

Υπάρχουν συγκεκριμένα κουρέματα που ταιριάζουν στην καθεμία από εμάς ανάλογα με το πώς είναι το πρόσωπό μας, αφού είναι κατανοητό πως δεν πάνε όλα σε όλες.

Τι μας πάει λοιπόν;

Δες σε ποια κατηγορία ανήκει το πρόσωπό σου και κάνε τη σωστή επιλογή.

Στρογγυλό πρόσωπο 

Εάν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, απόφυγε μια ίσια ή πολύ πυκνή φράντζα. Αυτό που πρέπει να προτιμήσεις είναι μια φράντζα που πέφτει πλάγια στο πρόσωπο και σε κολακεύει πολύ περισσότερο.

Μακρύ και τετράγωνο πρόσωπο 

Σε τέτοια πρόσωπα ταιριάζει μια μακριά και πυκνή φράντζα που φτάνει μέχρι πάνω από τα φρύδια. Έτσι θα αναδειχθούν οι γωνίες του προσώπου σας.

Οβάλ πρόσωπο 

Αφέλειες: Ποιες ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σου;

Οι πιο τυχερές αυτής της κατηγορίας, αφού τους ταιριάζουν σχεδόν τα πάντα, με τις αφέλειες να είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούν να κάνουν, αφού αν κάποιες μπορούν να την υποστηρίξουν στο έπακρον, είναι αυτές.

Πρόσωπο καρδιά

Εσείς πρέπει να επιλέξετε μια μακριά φράντζα που πέφτει πλάγια στο πρόσωπο, που θα ξεκινάει πιο κοντή εκεί που αρχίζουν τα μάτια σας και πιο μακριά στα ζυγωματικά.

Ώρα για κούρεμα…