Πώς να φορέσεις το μονόχρωμο top σου όλες τις ώρες της ημέρας

Δες όλους τους τρόπους.
Τα πιο chic ρούχα για τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού

Της Μάρως Καρούση 

Όλες μας έχουμε στην ντουλάπα μας ένα αγαπημένο μονόχρωμο top που πηγαίνει με τα πάντα και δεν αποχωριζόμαστε με τίποτα.

Μιλάμε φυσικά για τα απλά, μονόχρωμα φανελάκια που δεν λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και να «κουμπώσουν» σε όλα τα στυλ.

Ποιοι είναι, όμως, οι τρόποι που μπορούμε να φορέσουμε τα μονόχρωμα top μας και να απογειώσουν το look μας, κάθε στιγμή της ημέρας μας;

Jean

Τι πιο απλό και safe από ένα jean παντελόνι, είτε skinny είτε καμπάνα, με ένα απλό top που από κάτω μπορείς να το συνδυάσεις με ό,τι παπούτσι θέλεις για να δώσεις και το ανάλογο ύφος στο στυλ σου;

Πώς να φορέσεις το μονόχρωμο top σου όλες τις ώρες της ημέρας

Mini φούστα

Ποιος είπε ότι οι βραδινές εμφανίσεις θέλουν αποκλειστικά και μόνο φορέματα; Μια μίνι φούστα, ειδικά σε ένα έντονο print συνδυαστικά με ένα απλό top, είναι η τέλεια επιλογή για ένα καλοκαιρινό ποτό, μαζί φυσικά με τις πλατφόρμες σου.

Maxi φούστα

Οι maxi φούστες είναι ένας από τους άξιους πρωταγωνιστές κάθε καλοκαιρινής περιόδου και συνδυάζονται μοναδικά με τα απλά μας top, τα οποία μπορούμε να δέσουμε και λίγο κάτω από τον αφαλό μας για πιο s e x y και boho εμφανίσεις.

Πώς να φορέσεις το μονόχρωμο top σου όλες τις ώρες της ημέρας

Ως φόρεμα

Ένα μακρύ top είναι μια πολύ εύκολη λύση για χαλαρό καφεδάκι, αφού μπορείς να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου sneaker ή και σανδάλι.