Φρέσκια όλη μέρα στο γραφείο; Πέτυχε το σε τρία απλά βήματα

Όσες ώρες και αν χρειαστεί να μείνεις.
Φρέσκια όλη μέρα στο γραφείο; Πέτυχε το σε τρία απλά βήματα

Της Μάρως Καρούση 

Το να μένεις φρέσκια και δροσερή για πολλές ώρες, είναι ένα εξαιρετικά απαιτητικό σπορ. Το να μένεις φρέσκια και δροσερή για πολλές ώρες, ειδικά όταν είσαι στο γραφείο, είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Φυσικά, μόλις ξυπνήσεις θα κάνεις όλα τα απαραίτητα για να είσαι λαμπερή. Αλλά όσο η ώρα περνά, αυτή η λάμψη αρχίζει και ξεθωριάζει σιγά – σιγά, κάτι που μπορεί να αποφευχθεί με τρεις απλούς τρόπους.

Τι θα χρειαστείς και ποια η διαδικασία;

#1 Ενυδατική κρέμα

Τα περισσότερα γραφεία έχουν συνήθως πολύ δυνατά φώτα, κάτι που ξηραίνει όλο και περισσότερο την επιδερμίδα μας.

Το πιο σωστό που έχουμε να κάνουμε είναι να εφαρμόζουμε στην επιδερμίδα του προσώπου μας κάθε πρωί, πριν το μακιγιάζ μας, μια καλή ενυδατική που μπορεί να κρατήσει όλη μέρα το δέρμα μας λαμπερό.

#2 Προσοχή στο άρωμα

Μπορεί μόλις βάλεις το άρωμα σου στην αρχή, να πιστεύεις ότι είναι λίγο και δεν θα μείνει. Λάθος.

Το να κάνεις άλλες δυο, τρεις, τέσσερις, ψεκασιές, δεν είναι λύση. Αντιθέτως,είναι πρόβλημα. Όσο περισσότερο άρωμα βάλεις -όπως και όσο πιο έντονο- τόσο λιγότερο φρέσκια θα δίνει την αίσθηση πως είσαι. ]

Προτίμησε κάτι διακριτικό και όχι βαρύ και φρόντισε να μην το παρακάνεις με την ποσότητα.

#3 Ο κανόνας των τριών

Όταν είσαι στην δουλειά, δεν χρειάζεται να κουβαλάς μαζί όλο το νεσεσέρ σου, αν και κάποιες γυναίκες το κάνουν ώστε να φρεσκάρονται όταν έχουν χρόνο. Το μόνο που χρειάζεσαι ουσιαστικά, είναι να ακολουθήσεις τον κανόνα των τριών, να έχεις δηλαδή μαζί σου, τρία βασικά πράγματα.

Το make up σου, για να διορθώσεις κάτι που μπορεί να σου ξέφυγε, το κραγιόν που επέλεξες να φοράς σήμερα και φυσικά ένα αποσμητικό για να είσαι πραγματικά φρέσκια, σε όλη την διάρκεια της βάρδιάς σου.

Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο, έτσι;