Πώς να φορέσεις σωστά τα φαρδιά καλοκαιρινά φορέματα για να μην σου δίνουν extra όγκο

Πώς θα τα καταφέρεις;
Πώς να φορέσεις σωστά τα φαρδιά καλοκαιρινά φορέματα για να μην σου δίνουν extra όγκο

Από την μία μεριά, τα φαρδιά φορέματα θεωρούνται ντε φάκτο για τις πολύ αδύνατες γυναίκες που έχουν αναλογίες μοντέλου. Από την άλλη, είναι ακριβώς έτσι σχεδιασμένα, για εκείνες τις γυναίκες με τα λίγο παραπάνω κιλά στην περιοχή της κοιλιάς, ώστε να κολακεύουν αυτό το σημείο.

Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει, αφού αν συνδυάσεις σωστά ένα balloon, φαρδύ φόρεμα, μπορεί να κολακεύσει οποιονδήποτε σωματότυπο και να αποτελέσει και ένα ιδανικό look για το καλοκαίρι.

Ποιοι είναι οι χρυσοί κανόνες του;

Μην περιορίζεσαι στα μονόχρωμα

Νομίζοντας πως ένα μονόχρωμο balloon φόρεμα θα πηγαίνει περισσότερο πάνω μας, παγιδευόμαστε μέσα σε αυτό και κάνουμε λάθος. Ένα φόρεμα με μια διχρωμία, ή και σε ombre, όπως και ένα prints, είναι η ιδανική επιλογή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jull wilde (@juliannawilde) στις

Μην επιλέγεις τα μακριά

Προφανώς και δεν θα βάλεις το σούπερ mini εάν δεν νιώθεις άνετα, όμως ένα balloon φόρεμα για να «δείξει» πρέπει να είναι σίγουρα, από το γόνατο και πάνω. Ειδικά με ένα flatform, θα κάνει και την σιλουέτα σου, να δείχνει αρκετά πιο ψηλόλιγνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) στις

Μην φοβηθείς την ζώνη

Πολλές γυναίκες προτιμούν να πέφτει φαρδιά ένα ρούχο, παρά να φορέσουν μια ζώνη ώστε να τονιστεί η μέση τους.

Αυτό είναι μέγα λάθος, αφού ακόμα και αν έχεις κάποια παραπάνω κιλάκια σε εκείνη την περιοχή, μπορείς να επιλέξεις μια πιο loose ζώνη και να πετύχεις τέλεια τον σκοπό σου.