Δεν σε φτάνει ποτέ ο χρόνος; Τρία tips για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη

Χωρίς κόπο.
Tα 3 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις πριν τις 12:00 το μεσημέρι για να είσαι ευτυχισμένη

Της Μάρως Καρούση 

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι πλέον είναι τόσο γρήγοροι, που μας ξεπερνούν χωρίς να προλαβαίνουμε να κάνουμε όσα πραγματικά θέλουμε στην αρχή μιας ημέρας, με αποτέλεσμα να χάνουμε μέρες ολόκληρες πνιγμένες μέσα στις υποχρεώσεις μας.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά tips που αν τα ακολουθήσουμε, όχι μόνο θα γλιτώσουμε χρόνο από τις καθημερινές μας συνήθειες, αλλά θα απλοποιήσουμε τη ζωή μας σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Τι νομίζεις, δεν αξίζει;

Κράτα ατζέντα υποχρεώσεων

Εάν έχεις να πας σούπερ μάρκετ, να παραδόσεις ένα project και να κάνεις τις πληρωμές του μήνα, δεν μπορεί το ένα να το έχεις κολλήσει σε post it στο ψυγείο και τα άλλα να τα έχεις βάλει υπενθύμιση στο κινητό.

Για να γλιτώνεις χρόνο, πρέπει όλες σου οι υποχρεώσεις-εκκρεμότητες να είναι γραμμένες και μαζεμένες στο ίδιο μέρος.

Ναι, χρειάζεσαι ατζέντα!

Δεν σε φτάνει ποτέ ο χρόνος; Τρία tips για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη

Κόψε λαχανικά όταν έχεις χρόνο

Ένα από τα πράγματα που βαριόμαστε απίστευτα να κάνουμε, είναι να κόβουμε σαλάτες, με αποτέλεσμα να μην παίρνουμε τις απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός μας.

Όταν λοιπόν θα βρεις μια ώρα παραπάνω, κόψε λίγο μαρούλι, ή λάχανο με καρότο και τοποθέτησε τα σε σακουλάκια συντήρησης. Έτσι, όταν θα θελήσεις σαλάτα, θα έχεις ήδη κομμένη στο ψυγείο σου.

Βάψου λιγότερο 

Όλες μας έχουμε πει την φράση «Αχ να είχα δέκα λεπτά συν το πρωί». Στο χέρι σου είναι να τα κερδίσεις, αφού αν επιλέξεις να βάφεσαι λιγότερο, με τα βασικά καλλυντικά μιας καλοκαιρινής περιόδου, μια mascara και ένα gloss, όλα θα είναι πολύ πιο γρήγορα.

Γιατί ποια χρειάζεται βαρύ μακιγιάζ όταν το δέρμα της είναι καθαρό και λαμπερό;