Η νέα τάση στα φρύδια: Αφήστε τα… ελεύθερα

Μόδα είναι και γυρίζει.
Η νέα τάση στα φρύδια: Αφήστε τα... ελεύθερα

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή κάνουν κύκλους έτσι συμβαίνει και με τις τάσεις των φρυδιών στα γυναικεία πρόσωπα.

Κάποτε η μόδα τα ήθελε λεπτά και καθοδικά, μετά πιο τοξοτά και λίγο αργότερα πυκνά και καλοσχηματισμένα, για να φτάσουμε τα τελευταία χρόνια η απόλυτη τάση να είναι το τατουάζ.

Το κλασσικό τατουάζ με τη σκίαση έδωσε τη θέση του στο microblanding, τη μέθοδο τρίχα-τρίχα που προσφέρει πιο φυσικό αποτέλεσμα. Τώρα, φτάνουν από το μακρινό Λος Άντζελες ακόμα πιο ευχάριστα νέα.

Η νέα τάση απαιτεί φρύδια εντελώς φυσικά -σαν αυτά που είχαμε στο σχολείο και  λέγαμε στη μαμά μας να μας τα βγάλει πριν πάρουμε το τσιμπιδάκι μόνες μας και ξεκινήσουμε την επανάστασή μας. Το έχω κάνει και εγώ το έχεις κάνει και εσύ…

Τι κάνουμε τώρα;

Η νέα τάση στα φρύδια: Αφήστε τα... ελεύθερα

Βάσει του νέου trend, φέτος αφήνουμε τα φρύδια μας ανεπιτήδευτα, ελαφρώς χτενισμένα προς τα πάνω. Κάτι μεταξύ Brooke Shields στη «Γαλάζια Λίμνη» και Madonna σε όλη της την καριέρα, μιας και είναι η υπέρμαχος του φυσικού φρυδιού.

Η αλήθεια είναι πως αυτή η μόδα έρχεται στην Ελλάδα να μας βολέψει για τα καλά και ένας στεναγμός ανακούφισης μπορεί να βγει από τα χείλη όλων μας, μιας και όλες γνωρίζουμε πως είναι πολύ δύσκολο να δαπανούμε χρήμα και πολύτιμο χρόνο (και) στα φρύδια μας.