Τα τρία ερωτικά tips της επιτυχίας που σου δίνουν οι «δύσκολες» γυναίκες

Δεν τα καταφέρνουν τυχαία τόσο καλά.
Τα τρία ερωτικά tips της επιτυχίας που σου δίνουν οι «δύσκολες» γυναίκες

Της Μάρως Καρούση 

Εντάξει, λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε πως οι γυναίκες που θα κάνουν λίγα περισσότερα ναζάκια ως προς το ανδρικό φλερτ, θα έχουν και την μεγαλύτερη προσοχή του αντίθετου φύλου.

Έχουμε αναρωτηθεί όμως ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό; Τι παραπάνω κάνουν ή τι tips ακολουθούν αυτές οι γυναίκες και καταφέρνουν να είναι τόσο απροσπέλαστες, μέχρι όποτε ακριβώς θελήσουν εκείνες;

Ήρθε η ώρα να αποκωδικοποιήσουμε αυτές τις συμπεριφορές και γιατί όχι, να τις υιοθετήσουμε και οι υπόλοιπες.

#Η τακτική με το λάφυρο 

Οι «δύσκολες» γυναίκες -και σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στο σ ε ξουαλικό κομμάτι, παρά μόνο στο συναισθηματικό και στο πώς να κάνουν τον άλλο να μείνει εκεί και να δώσει την προσοχή που τους αξίζει- θεωρούν τον εαυτό τους ως το πιο σημαντικό λάφυρο που θα μπορούσε να «κερδίσει» κάποιος.

Μπορεί να έχουν να κάνουν σχέση χρόνια, αλλά ποτέ δεν θα φανεί ότι έτσι έτυχε.

Εκείνες δεν θέλησαν να συμβιβαστούν, εκείνες δεν θέλησαν τίποτα κάτω από τα standards τους.

Τα τρία ερωτικά tips της επιτυχίας που σου δίνουν οι «δύσκολες» γυναίκες

#Λένε «όχι»

Και η παραπάνω φράση μας φέρνει ακριβώς στην επόμενη συμπεριφορά που ακολουθούν. Και αυτή είναι, να πάψουν να είναι συγκαταβατικές. Οι «δύσκολες» γυναίκες σταμάτησαν να συμφωνούν σε όλα προ πολλού, έχουν δυνατή φωνή και ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και γιατί όχι. Διεκδικούν όσα θέλουν σθεναρά.

#Δίνουν χώρο

Μια τέτοια γυναίκα δεν θα ξεκινήσει να βομβαρδίζει τον απέναντι της με συνεχόμενες ερωτήσεις, ώστε να καταλάβει 100% με τι έχει να κάνει. Όπως φυσικά και δεν αποκαλύπτει για εκείνη, ούτε τα μισά για την ζωή, τις συνήθειες και τον χαρακτήρα της, από τα πρώτα ραντεβού.

Αφήνει τα πράγματα να κυλήσουν όπως πρέπει, με ένα γλυκό και s e x y μυστήριο να πλανάται γύρω από το όνομά της.

Και το βασικότερο από όλα, στο τέλος της ημέρας είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για εκείνη, χωρίς να περιμένει την επιβεβαίωση και τον θαυμασμό από κανέναν γύρω της.