Είναι τα σεμιζιέ το trend του Αυγούστου στην μόδα; Είναι!

Από εμάς, ξεκάθαρα.
Είναι τα σεμιζιέ το trend του Αυγούστου στην μόδα; Είναι!

Της Μάρως Καρούση 

Κάθε καλοκαίρι -και δη τον Αύγουστο που πρόκειται για την καρδιά αυτής της εποχής-, τα πιο ανάλαφρα, δροσερά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας πρωταγωνιστούν.

Για παράδειγμα, ξέρουμε ότι τα maxi dresses θα βρίσκονται αναμφίβολα κάθε καλοκαίρι στην κορυφή της μόδας, με πολύ ανάξιους αντιπάλους για να την εκθρονίσουν.

Φέτος, όμως, από την άνοιξη κιόλας, τα σεμιζιέ έκλεψαν την παράσταση και εξασφάλισαν δυνατή υποψηφιότητα ως  must-have κομμάτι για αυτόν τον Αύγουστο.

Και οι λόγοι ποικίλουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madame Fashion&Best (@madame_fashionandbest) στις

Είναι θηλυκά

Ναι μεν είναι φορέματα σαν τα maxi dresses, αλλά αρκετά πιο s e x y χωρίς καν να το «προσπαθούν».

Γιατί ναι, κατά βάση είναι μακριές πουκαμίσες, όμως η υποψία ότι είναι ένα φόρεμα γεμάτο κουμπιά, που μπορείς να επιλέξεις εσύ πόσα θα ανοίξεις και πόσα θα κλείσεις και δημιουργεί απόλυτα θηλυκό χαρακτήρα και ύφος στο look μας.

Είναι άνετα

Μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο σου για καφέ στις 17:00 το απόγευμα και στις 17:30 να είσαι έτοιμη. Μπορεί στον καφέ να ειπωθεί ότι ωραία θα ήταν να πηγαίνατε για ένα ποτό σε καμιά ωρίτσα και εσύ να περάσεις απλώς από το σπίτι σου δέκα λεπτά και να είσαι πάλι έτοιμη. Τι εννοώ;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lia Barola️ (@barolalia) στις

Με ένα σεμιζιέ μπορείς να ντυθείς εξαιρετικά γρήγορα και για όλες τις ώρες της ημέρας, αν αλλάξεις απλώς το παπούτσι και τα αξεσουάρ.

Φοριούνται παντού

Λίγα ρούχα που φοράς στον καφέ και στο ποτό σου, μπορείς να τα φορέσεις και στην δουλειά.

Ένα σεμιζιέ dress, μπορείς όχι μόνο να το φορέσεις στο γραφείο και να είσαι δροσερή τις άκρως καλοκαιρινές μέρες που δεν θέλεις να φοράς τίποτα πάνω σου, αλλά και να είσαι εξαιρετικά in fashion.