Λίστα Forbes: Ένας Έλληνας μέσα στους πιο ακριβοπληρωμένους ανθρώπους του κόσμου

Με την κορυφή να επαναλαμβάνεται.
Οι αδερφές Jenner συνεργάζονται στο νέο λανσάρισμα των Kylie Cosmetics

Της Μάρως Καρούση

Την εβδομάδα που μας πέρασε δόθηκε στη δημοσιότητα η φετινή λίστα Forbes, ή αλλιώς η λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ανθρώπους της Γης, για την χρονιά που μας πέρασε.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα και αθλητές, έχουν δυναμική παρουσία με τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο, να φιγουράρει στην 75η θέση, με 43,2 εκατομμύρια δολάρια.

Χρήματα που εξασφάλισε από το συμβόλαιό του με τους Bucks αλλά και τις χορηγίες του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις

Πάμε, όμως, στην χρυσή πεντάδα. Στην πρώτη θέση, για δεύτερη χρονιά, αφού ήταν εκεί και το 2016 με έσοδα που άγγιξαν τα 170 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται η τραγουδίστρια Taylor Swift, με 185 εκατομμύρια δολάρια.

Λίστα Forbes: Ένας Έλληνας μέσα στους πιο ακριβοπληρωμένους ανθρώπους του κόσμου

Αμέσως μετά, έρχεται η Kylie Jenner με 170 εκατομμύρια δολάρια και με την συλλογή της με καλλυντικά Kylie Cosmetics –την αυτοκρατορία που κατάφερε να δημιουργήσει- να την κατατάσσει ως την πιο νέα δισεκατομμυριούχο στην ιστορία.

Λίστα Forbes: Ένας Έλληνας μέσα στους πιο ακριβοπληρωμένους ανθρώπους του κόσμου

Στην τρίτη και τέταρτη θέση, βρίσκονται ο Kanye West και ο Lionel Messi με 150 και 127 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα, ενώ την πεντάδα κλείνει ο Ed Sheeran με 110 εκατομμύρια δολάρια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, πέρασε μπροστά από τα μεγαθήρια της λίστας του Forbes, Jennifer Lopez και Rolling Stones.