Ετοιμάζουμε νεσεσέρ για παραλία! Τι δεν πρέπει να λείπει

Για να είσαι έτοιμη για όλα.
Ετοιμάζουμε νεσεσέρ για παραλία! Τι δεν πρέπει να λείπει

Της Μάρως Καρούση

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στο κεφάλαιο «διακοπές» είναι  το ποια πράγματα θα πάρουμε μαζί μας.

Στο ενδυματολογικό κομμάτι το θέμα είναι λίγο πιο ξεκάθαρο, αφού το καλοκαίρι θέλει εύκολα, αέρινα και πασπαρτού ρούχα για να πάρεις μαζί σου. Το  «λίγα» εξυπακούεται.

Το λίγο πιο δύσκολο ζήτημα, είναι το τι θα κουβαλήσεις μαζί σου μέσα στο κλασικό νεσεσέρ παραλίας, σε εκείνο που καταλήγεις να έχεις μέσα οριακά τα πάντα.

Ποια είναι όμως τα απόλυτα must του νεσεσέρ; Εκείνα που δεν πρέπει με τίποτα να λείπουν;

Αντηλιακό 

Χωρίς πολλή σκέψη, το αντηλιακό είναι το νούμερο ένα που πρέπει να έχει το νεσεσέρ σου. Αντηλιακό σώματος, προσώπου και μαλλιών. Δεν ξεχνάμε τίποτα.

Ετοιμάζουμε νεσεσέρ για παραλία! Τι δεν πρέπει να λείπει

Καλλυντικά

Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση να ξεκινήσεις να βάφεσαι ενώ είσαι στην παραλία.

Όμως, επειδή μπορεί το μπάνιο σου, να τραβήξει πολύ και να οδηγήσει και σε φαγητό, μέχρι και σε ένα beach party, καλό είναι να έχουμε μαζί ένα πολύ ελαφρύ make-up και ένα gloss. Τίποτα άλλο.

Σπρέι νερού

Μετά από μια καυτή μέρα στην παραλία, αυτό που χρειάζεται ο οργανισμός σου, δεν είναι μόνο το νερό που θα πιείς, αλλά και αυτό που θα ψεκάσεις στο πρόσωπο και το σώμα σου.

Δεύτερο μαγιό

Καλό είναι να έχεις πάντα ένα δεύτερο μαγιό από κάτω, γιατί το να μένει πάνω σου το βρεγμένο, δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Ετοιμάζουμε νεσεσέρ για παραλία! Τι δεν πρέπει να λείπει

Στικ για τσιμπήματα

Επίσης κάτι που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στο νεσεσέρ σου, αφού τα τσιμπήματα (μέλισσες, κουνούπια και τσούχτρες) καραδοκούν το καλοκαίρι και με το κατάλληλο στικ, μπορείς να τα αντιμετωπίσεις πολύ αποτελεσματικά.

Σερβιέτες

Δυστυχώς, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα κυλήσει ο κύκλος σου το καλοκαίρι. Σίγουρα  το ταμπόν είναι μια καλή λύση για να απολαύσεις το μπάνιο σου και τις δύσκολες μέρες, όμως εφόσον δεν κάνει να το έχεις για πολλή ώρα, οι σερβιέτες πρέπει να υπάρχουν ασυζητητί στο νεσεσέρ σου.

Ετοιμάζουμε νεσεσέρ για παραλία! Τι δεν πρέπει να λείπει

Βούρτσα & χτένα

Τα μαλλιά με το θαλασσινό νερό ναι μεν αποκτούν αυτό το τέλειο beach wave, όμως μπλέκονται όσο δεν έχουν μπλεχτεί ποτέ ξανά. Κυρίως αν έχεις μπει στον πειρασμό των extensions.

Ψέκασε τα λίγο με το σπρέι νερού και χρησιμοποίησε την βούρτσα ή την χτένα σου, για να μην μετανιώσεις μετά που θα έχουν αποκτήσει παντού κόμπους.