Αυτός είναι ο τύπος άνδρα που ελκύει περισσότερο τις γυναίκες

Και υπάρχει εξήγηση.
Αυτός είναι ο τύπος άνδρα που ελκύει περισσότερο τις γυναίκες

Της Μάρως Καρούση

Δεν είναι κακό να είσαι εσωστρεφής, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν αυτούς τους άνδρες σε σχέση με τους εξωστρεφείς τύπους.

Σε γενικές γραμμές, οι εσωστρεφείς χαρακτήρες είναι πιο παρατηρητικοί, αρκετά στοχαστές, εστιασμένοι στους στόχους τους, αξιόπιστοι και εκτιμούν τις «γνήσιες» ανθρώπινες σχέσεις.

Προτιμούν να περνούν χρόνο με λιγότερους ανθρώπους και είναι πολύ καλοί ακροατές.

Δεν είναι έκπληξη, λοιπόν, οι γυναίκες να βρίσκουν αυτά τα χαρακτηριστικά εξαιρετικά ελκυστικά. Ας εστιάσουμε, όμως,  στο τι από όλα αυτά κερδίζει τις γυναίκες περισσότερο.

Εντιμότητα

Ένας εσωστρεφής άνθρωπος έχει πολλές ιδιότητες που τον κάνουν πιο πιθανό να είναι ειλικρινής. Η αυτογνωσία, η κατανόηση των προσωπικών δυνάμεων και αδυναμιών, η μη ανάγκη να εντυπωσιάσει και τόσα άλλα.

Είναι ειλικρινείς για το τι κάνουν, για το τι σκέφτονται και για το πώς αισθάνονται.

Αυτός είναι ο τύπος άνδρα που ελκύει περισσότερο τις γυναίκες

Καλοί ακροατές

Οι εσωστρεφείς άνθρωποι τείνουν να είναι καλύτεροι ακροατές. Δεν ακούνε μόνο τι λέγεται, αλλά σκέφτονται το τι πραγματικά συμβαίνει και δίνουν συμβουλές πάνω σε αυτό. Παραφράζουν αυτό που λέγεται έτσι ώστε το πρόσωπο που μιλάει να αισθάνεται να ακούει και να το κατανοεί.

Σοβαρότητα

Οι εσωστρεφείς τείνουν να σκέφτονται σοβαρότερα τη ζωή όσον αφορά στις ευθύνες, την επίτευξη στόχων και την οικοδόμηση μιας οικογένειας. Αυτή η ποιότητα εξαπλώνεται σε πολλά άλλα πράγματα που μπορεί να θέλουν οι γυναίκες σε έναν σύντροφο, όπως η σταθερότητα, η οικονομική ασφάλεια, το πρότυπο ενός καλού πατέρα, ο χειρισμός δύσκολων καταστάσεων και η αξιοπιστία.

Πολλές γυναίκες χρειάζονται έναν σύντροφο με τον οποίο μπορούν να οικοδομήσουν μια ζωή.

Είναι δύσκολο να σημειώσετε πρόοδο σε κάποιον που δεν είναι σοβαρός με σημαντικά και καίρια ζητήματα.