Η πιο… γκαντέμικη: Η πανέμορφη παραλία που όποιο ζευγάρι φωτογραφίζεται σε αυτήν χωρίζει

9/10 ζευγάρια λέγεται πως χωρίζουν. Και τα «κλικς» είναι πολλά κάθε καλοκαίρι.
Η πιο... γκαντέμικη: Η πανέμορφη παραλία που όποιο ζευγάρι φωτογραφίζεται σε αυτήν χωρίζει
Pexels

Τα γνωστά σε όλους μας «ζευγαρονήσια» έχουν την τιμητική τους κάθε καλοκαίρι με ορισμένα εξ’ αυτών να έχουν τη φήμη των… γρουσούζικων, καθώς η άποψη πως όποιο ζευγάρι πατάει το πόδι του σε αυτά καταλήγει να χωρίζει καλά κρατεί.

Τη σημαία κρατά αναμφίβολα η Σαντορίνη. Όταν πας «ή παντρεύεσαι ή χωρίζεις» λέει ο λαός, ωστόσο τα τελευταία χρόνια ένα άλλο νησί των Κυκλάδων πασχίζει να της κλέψει τα πρωτεία στο κεφάλαιο «χωρισμός».

Είναι αυτό που φαντάζεσαι: Η πανέμορφη Μήλος.

Οι φανατικοί των προκαταλήψεων, όμως, δεν αρκούνται στη φήμη της Μήλου ως νησί που χωρίζει τα ζευγάρια, μα το πάνε κι ένα βήμα παραπέρα, βρίσκοντας το σημείο – κλειδί στο οποίο όποιο ζευγάρι κάνει το λάθος να φωτογραφηθεί, χωρίζει με συνοπτικές διαδικασίες.

Η πιο... γκαντέμικη: Η πανέμορφη παραλία που όποιο ζευγάρι φωτογραφίζεται σε αυτήν χωρίζει

Παραδόξως, μιλάμε για το απόλυτο hotspot της Μήλου που όχι μόνο χιλιοφωτογραφίζεται καθημερινά, μα φιλοξενεί ακόμα και νεόνυμφους (oops!) για φωτογραφίσεις γάμου. Ναι, με νυφικό και όλα τα σχετικά…

Ο  λόγος για το διάσημο σε ολόκληρο τoν κόσμο Σαρακήνικο, την παραλία με τα λευκά πετρώματα, τις φυσικές πισίνες και τα τυρκουάζ νερά που φιλοξενεί καθημερινά χιλιάδες κόσμο από όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Δυστυχώς, οι υποστηρικτές της άποψης πως το «κλικ» στο Σαρακήνικο είναι η σφραγίδα στον χωρισμό των ζευγαριών όλο και αυξάνονται, ενισχύοντας την άποψη πως η Μήλος μάλλον… δεν αγαπά τα ερωτευμένους.

Εμείς από τη μεριά μας, πάντως, δηλώνουμε fans και παραδεχόμαστε πως και πήγαμε και δεν χωρίσαμε! Είμαστε το 1 στα 10 ζευγάρια μάλλον…

Φωτογραφίες: Menshouse.gr