Πρώτο ραντεβού: Τα 4 μυστικά για την απόλυτη επιτυχία

Για να σπάσεις σωστά τον πάγο.
Πρώτο ραντεβού: Τα 4 μυστικά για την απόλυτη επιτυχία

Της Μάρως Καρούση 

Το να βγαίνεις ραντεβού είναι σίγουρα κάτι που σε φοβίζει, ανεξάρτητα από το ποιος είσαι ή με τον ποιον βγαίνεις.

Το πιο δύσκολο part σε όλο αυτό είναι να καταφέρεις να «σπάσεις» τον πάγο και να βρεις θέματα για συζήτηση ώστε να μπορέσει να φανεί το αν υπάρχει χημεία μεταξύ σας.

Και ναι, υπάρχουν τέσσερα βασικά tips για να το αντιληφθείς αυτό.

Χιούμορ

Δεν χρειάζεται να είσαι εξαιρετικά άνετη και γεμάτη αυτοπεποίθηση κάθε λεπτό για να θεωρηθεί επιτυχημένο το ραντεβού σου.

Σύμφωνα με έρευνες, ο πιο σημαντικός παράγοντας για να είσαι σε μια συνεχόμενη θετική διάθεση και λίγο πιο χαλαρή, είναι το χιούμορ, καθώς σε κάνει αρκετά πιο αρεστή στον συνομιλητή σου.

Μην υπερπροβάλλεις το εαυτό σου

Όλοι έχουμε μια φυσική τάση να εντυπωσιάσουμε το αντίθετο φύλο.

Και ενώ είναι καλή ιδέα να προβάλλεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, το να υπερπροβάλλεις τα καλά σου στοιχεία σε βαθμό που «πνίγεις» τον άλλο, δεν είναι σωστό, γιατί θα φανείς υπερόπτης και αγενής.

Πρώτο ραντεβού: Τα 4 μυστικά για την απόλυτη επιτυχία

Μην είστε τόσο μυστικοπαθείς

Ο κανόνας 70-30, είναι εξαιρετικά χρήσιμος σε ένα ραντεβού, δηλαδή 70 κρατάς για σένα και 30 δίνεις, όμως μην το παρακάνεις.

Αρχικά, δείχνεις στους ανθρώπους ότι φοβάσαι να μιλήσεις για σένα, ή ακόμα χειρότερα ότι δεν θεωρείς τίποτα ενδιαφέρον σχετικά με την ζωή σου για να μοιραστείς.

Βρείτε τα κοινά σας στοιχεία

Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό tip για το πρώτο ραντεβού. Άπαξ και βρεις πράγματα για να συζητήσεις με τον άλλο, η μισή δουλειά έχει γίνει. Και δεν χρειάζεται να ψάξεις το πιο σημαντικό θέμα της Γης για να ξεκινήσεις μια κουβέντα.

Αρκεί και κάτι εξαιρετικά απλό, που θα δώσει το απαραίτητο boost για να πάρει όλο αυτό συνέχεια.

Έτοιμη να εντυπωσιάσεις χωρίς υπερβολές λοιπόν!