Κουμπάρα ή νονά αυτό το καλοκαίρι; Δες τι πρέπει να φορέσεις

Ανάλογα πάντα με το στυλ σου.
Κουμπάρα ή νονά αυτό το καλοκαίρι; Δες τι πρέπει να φορέσεις

Της Μάρως Καρούση 

Το να συμμετέχεις τόσο ενεργά σε μια από τις πιο σημαντικές μέρες των αγαπημένων σου ανθρώπων, είναι από μόνο του μια μεγάλη τιμή στην οποία πρέπει να εμφανιστείς ανάλογα.

Είτε παντρεύεις, λοιπόν, είτε βαφτίζεις -και δη τους καλοκαιρινούς μήνες που το στυλ είναι στο απόγειό του, οι επιλογές είναι άπειρες και καλό θα ήταν να μην πέσεις σε παγίδες και εύκολα στυλιστικά ατοπήματα.

Αρχαιοελληνικό

Είναι από τις πιο safe & chic επιλογές, αφού ένα μακρύ φόρεμα σε αρχαιοελληνικό ύφος, με εντυπωσιακά σανδάλια ή πέδιλα, πάντα εντυπωσιάζουν.

Προσοχή φυσικά στην επιλογή του χρώματος, αφού στην περίπτωση που είσαι κουμπάρα, το λευκό μακρύ φόρεμα, δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S room (@sroom_boutique) στις

Floral

Τι πιο εντυπωσιακό και καλοκαιρινό, από ένα μακρύ λουλουδάτο φόρεμα, σε ό,τι χρώμα σου αρέσει, αφού φέτος το floral περνάει την καλύτερη φάση του;

Κουμπάρα ή νονά αυτό το καλοκαίρι; Δες τι πρέπει να φορέσεις

Μαύρο

Πολλοί λένε πως το μαύρο δεν είναι καλοκαιρινό χρώμα, με εμάς να αποδεικνύουμε πρόσφατα πως δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Ειδικά αν είσαι μαυρισμένη, ένα maxi φόρεμα με εντυπωσιακή πλάτη σε μαύρο χρώμα, με χρυσά κοσμήματα και πέδιλα, είναι ίσως η ιδανικότερη επιλογή για εκείνη την μέρα.

Προσοχή!

Σε όσες γίνονται νονές, μεγάλη προσοχή στο κομμάτι των αξεσουάρ, αφού τα πολλά κοσμήματα και ειδικά τα μακριά σκουλαρίκια, θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα και δυσκολίες στις αρμοδιότητες σας εκείνη την ημέρα.

Και πάντα άξια!