Με τη σφραγίδα της επιστήμης: Υπάρχει λόγος που επιβάλλεται να ερωτευτείς αριστερόχειρα

Έστω μία φορά στη ζωή σου.
Με τη σφραγίδα της επιστήμης: Υπάρχει λόγος που επιβάλλεται να ερωτευτείς αριστερόχειρα

Της Μάρως Καρούση 

Είναι σίγουρα εξαιρετικά αστείο το να επιλέξεις τον εν δυνάμει σύντροφό σου ανάλογα με το ποιο είναι το χέρι που γράφει, αλλά αν διαβάσεις όσα στοιχεία βρήκαμε και συγκεντρώσαμε, ίσως αλλάξεις γνώμη.

Ουκ ολίγες γυναίκες, έχουν τεράστιο πάθος με τους αριστερόχειρες χωρίς κανέναν μα κανέναν λόγο. Απλά το βρίσκουν λίγο πιο ιδιαίτερο και… μέχρι εκεί. Ήρθε η ώρα οι γυναίκες αυτές να δικαιωθούν.

Σήμερα, τους δίνουμε τρεις πολύ καλούς λόγους για να πάρει το πάθος τους μια κάποια ρεαλιστική τροπή, αλλά και στις υπόλοιπες, τις λίγο πιο δύσπιστες, αυτές που θα κοιτάξουν στα κρυφά με ποιο χέρι ανακατεύει τον καφέ του.

Με τη σφραγίδα της επιστήμης: Υπάρχει λόγος που επιβάλλεται να ερωτευτείς αριστερόχειρα

#Καλύτερο s e x

Ωραία, φυσικά και δεν είναι ο κανόνας, αλλά υπάρχει σχετική έρευνα.

Όταν ρωτήθηκαν 500 άνθρωποι για το αν είναι ευχαριστημένοι από την σεξουαλική τους ζωή, το 86% που απάντησε ναι, ήταν αριστερόχειρες.

#Είναι δημιουργικοί

Επειδή βασίζονται στο αριστερό κομμάτι του εγκεφάλου τους -εκείνο το μέρος που συνδέεται με την φαντασία και την δημιουργικότητα- έχουν ροπή στις τέχνες, την μουσική, αλλά και στις έξυπνες προτάσεις και ιδέες.

#1+1 δώρο

Οι αριστερόχειρες, αναγκάζονται καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής τους, να χρησιμοποιούν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο και τα δύο τους χέρια, κάτι που τους κάνει εξαιρετικά πιο δραστήριους.

Γιατί σε έναν κόσμο, όπου μόνο οι γυναίκες -στερεοτυπικά και μη- μπορούν να κάνουν δύο με τρία πράγματα ταυτόχρονα όπως για παράδειγμα το να ακούν τα παράπονα του συντρόφου τους και να βλέπουν παράλληλα τηλεόραση, έρχεται ένας αριστερόχειρας και σου λέει «Ηρέμησε γλυκιά μου, μπορώ και εγώ να κάνω παραπάνω από ένα πράγμα την φορά και αν θες να κάνω και ένα τρίτο, πλένω και τα πιάτα».