Της Μάρως Καρούση 

Το καλοκαίρι είναι ταυτόσημο με την χαλάρωση, την θάλασσα και φυσικά τα πιο ευφάνταστα, δροσιστικά και χρωματιστά cocktails.

Εννοείται πως τα καλύτερα και τα πιο εντυπωσιακά θα τα βρεις στα μοναδικά cocktail bars των Κυκλάδων…

Εμείς, θα σου παρουσιάσουμε τα τρία καλύτερα, που οφείλεις στον εαυτό σου να  επιλέξεις για αυτό το καλοκαίρι.

Rochari Beach, Τήνος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Exotic destinations but they are a bit far away! ..not all.. #alohari #exotic #exoticside #tinos #tinosisland #rochari #rocharibeach #quiksilver #quiksilvergreece #islands #greece #cyclades #cyclades_islands #theaegean #thesun #thesea | photo credits @olivoula

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ??????? ? (@rochari_beach_panormos_tinos) στις

Ή αλλιώς, όταν η μαγεία και απόλυτη χαλάρωση ενώθηκαν σε μια παραλία.

Η παραλία του Ρόχαρη στην Τήνο, βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό Πάνορμο και αν έχεις επισκεφτεί το συγκεκριμένο νησί και δεν το έχεις δει, έχεις χάσει μια από τις καλύτερες κυκλαδίτικες εμπειρίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ??????? ? (@rochari_beach_panormos_tinos) στις

Η ατμόσφαιρα άμεση επηρεασμένη από carribean vibes με μια φιλοσοφία που βασίζεται στο ότι το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η ξαπλώστρα μας, η θάλασσα της Τήνου και το μαγικό cocktail που θα απολαύσουμε από τους καλύτερους mixologists.

Tortuga, Νάξος 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TortugaNaxos (@tortuganaxos) στις

Εξαιρετικά δημοφιλές, αφού αποτελεί ένα must σημείο με το που πατήσεις το πόδι σου στην Νάξο. Βρίσκεται στην Πλάκα και φιλοξενεί μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού.

Αν το στυλ και η φιλοσοφία σου είναι λίγο πιο boho και προτιμάς τα sun beds για να απολαύσεις τα επηρεασμένα από μεσογειακές νότες, cocktails σου, τότε το Tortuga είναι ο ιδανικός προορισμός για σένα.

Sea Side By Notos, Σαντορίνη 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ian Colletti (@iancolletti) στις

Όταν το στυλ ενώνεται με το καλοκαίρι, «γεννιέται» ένα μοναδικής αισθητικής cocktail bar, που βρίσκεται στην παραλία του Περίβολου.

Άκρως εντυπωσιακό, με ενδεχομένως τα πιο εντυπωσιακά cocktails που έχεις δοκιμάσει και open kitchen για να απολαύσεις μια μαγική εμπειρία φαγητού, με το sushi να πρωταγωνιστεί…

Λοιπόν;