Το gypsy look στην κορυφή του στυλ και αυτό το καλοκαίρι

Είσαι έτοιμη να το επιλέξεις;
Το gypsy look στην κορυφή του στυλ και αυτό το καλοκαίρι

Της Μάρως Καρούση 

Το ότι το καλοκαίρι «ξυπνά» την πιο boho και loose διάθεσή μας είναι αναμφίβολο και το στυλ μας δεν μπορεί να μείνει αμέτοχο.

Όλα μας τα κομμάτια θα υπακούσουν σε αυτή την λίγο πιο ανάλαφρη διάθεση και γιατί όχι, θα υιοθετήσουμε και το gypsy style, όχι μόνο στις καθημερινές και λίγο πιο ανεπίσημες εμφανίσεις μας, αλλά και στις βραδινές μας εξόδους.

Το gypsy αποτελεί μια ολόκληρη νοοτροπία και φιλοσοφία look και styling, με τις γυναίκες να το «αγκαλιάζουν» ολοένα και περισσότερο. Είναι χαλαρό, ανεπιτήδευτα s e x y, ανάλαφρο και πάνω από όλα μας δημιουργεί εκείνη τη διάθεση που αρμόζει στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Πώς μπορείς να το εντάξεις όμως στο στυλ σου, χωρίς να κάνεις ριζικές αλλαγές στο πώς ντύνεσαι;

Σίγουρα, οι μακριές κορδέλες στα μαλλιά που μπορεί να κρατούν την κοτσίδα σου, αλλά παράλληλα κρέμονται και λίγο στην πλάτη σου, είναι η πιο chic πινελιά boho-gypsy look που μπορείς να κάνεις, αν φυσικά την επιλέξεις σε ένα εμπριμέ print.

Αφού όμως αναφερόμαστε σε gypsy style, ο απόλυτος βασιλιάς του είναι η μακριά φούστα σε ό,τι χρώμα ή print και αν την επιλέξεις. Με μια maxi φούστα και ένα crop, έχεις υιοθετήσει απόλυτα αυτό το στιλ.

Το gypsy look στην κορυφή του στυλ και αυτό το καλοκαίρι

Τα κοσμήματα είναι εκείνο το στοιχείο μόδας, που μπορεί να μετατρέψουν αυτόματα, ένα jean και ένα λευκό t-shirt, σε απόλυτο gypsy look.

Λίγο πιο μεγάλα κολιέ σε ασημί με περίτεχνα σχέδια, ή χάντρες ή ακόμα και φτερά και λίγο πιο πολλά δαχτυλίδια, σε εισάγουν αμέσως στον gypsy κόσμο της μόδας.