3 ταινίες που περιμένουμε σαν τρελοί στο δεύτερο μισό του 2019

Γιατί το πρώτο μισό πέρασε.
3 ταινίες που περιμένουμε σαν τρελοί στο δεύτερο μισό του 2019

Πριν λίγους μήνες μετρούσαμε αντίστροφα για το Captain Marvel και το Avengers Endgame. Πλέον, αυτά βρίσκονται πίσω μας.

Ο χρόνος κύλησε, όπως πάντα, σαν νεράκι και τώρα τοποθετούμε τις νέες μας καρφίτσες στο κινηματογραφικό μέλλον.

Μέχρι τα τέλη Ιουνίου έχουμε να δούμε το τέλος του saga των X-Men με το Dark Phoenix, το τέταρτο Toy Story, το νέο Men In Black με τον Θορ Κρις Χέμσγουορθ χωρίς την κοιλιά και τη Βαλκυρία του Τέσα Τόμπσον και το Detective Pikachu. Αυτά όμως ανήκουν στο πρώτο μισό του έτους. Και βρίσκονται πολύ κοντά.

Από κει και μετά το 2019 περιλαμβάνει μερικά εξίσου δυνατά franchises.

Lion King

Πρώτο και καλύτερο το Lion King που κυκλοφορεί στις 19 Ιουλίου. Με τον Τζον Φαβρό να το υπογράφει και αυτό (όπως τα Iron Man και το Jungle Book του 2016), και το καστ να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον Τζον Όλιβερ και τη Μπιγιόνσε, το ενδιαφέρον δε θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Spider-Man: Far From Home

Πάλι από τα κιτάπια της Disney θα δούμε το sequel του Spider-Man. Το ενδιαφέρον εδώ έγκειται πρώτα και κύρια στο ότι χρονικά τοποθετείται ακριβώς μετά τα γεγονότα του Endgame. Ο Πίτερ Πάρκερ παλεύει να ξεπεράσει τον χαμό του Τόνι Σταρκ και η μεγάλη απορία είναι ξανά πώς γίνεται να πηγαίνουν ακόμα λύκειο ο Spider-Man κι οι φίλοι του, αφού πέρασαν 5 χρόνια από το snap του Thanos.

Όπως και να έχει, με το Far From Home στις 2 Ιουλίου κλείνει οριστικά η τρίτη φάση του MCU, μπαίνει μια παύση και ολοκληρώνεται μια χρονιά που μπορεί να έχει φέρει στη Disney ως και 5 δισεκατομμύρια δολάρια!

Once Upon A Time In Hollywood

Έχουν γραφτεί ήδη πάρα πολλά για την προτελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο. Από πολλά μπορείς να πιαστείς. Από το στόρι, από το καστ, από τον σκηνοθέτη. Κι εμείς έχουμε πιαστεί απ΄όλα είναι η αλήθεια. Πιο πρόσφατα όταν κυκλοφόρησε το πρώτο trailer στις αρχές Απριλίου. Πλέον, η 22η Αυγούστου που θα κυκλοφορήσει από την Feelgood στις αίθουσες δεν απέχει πολύ.

What's Next