Κάν’ το όπως τα pin-ups! To μαγιό που δεν πρέπει να χάσεις

Από τα '60s στο σήμερα.
Κάν' το όπως τα pin-ups! To μαγιό που δεν πρέπει να χάσεις

Της Μάρως Καρούση

Η αλήθεια είναι πως το pin-up style έχει κάνει πανηγυρική είσοδο στα μονοπάτια της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής μόδας ήδη από τα late ’90s, όμως τα τελευταία 2 χρόνια γνωρίζει τις μεγαλύτερες δόξες του.

Ποια είναι όμως τα βασικά στοιχεία του pin-up στυλ;

Σίγουρα η θηλυκότητα και το ultimate girly style, είναι ο πυλώνας του, αφού μόλις πρωτοεμφανίστηκε σηματοδότησε και την απελευθέρωση της γυναικείας σεξουαλικότητας στα ρούχα.

Λίγο πιο στενά, λίγο πιο s e x y, ψηλόμεσα και κατά βάση polka dots, είναι τα θεμελιώδη στοιχεία του, τα οποία περνούν αυτόματα και στον χώρο των μαγιό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Concetta Assennato (@concettaassennato) στις

Και ενώ, τα ψηλόμεσα μαγιό, είχαν έρθει από πέρσι στο προσκήνιο, την φετινή καλοκαιρινή σεζόν, χρίζονται κάτι παραπάνω από must και ήρθε η ώρα να τα επιλέξεις.

Κάν' το όπως τα pin-ups! To μαγιό που δεν πρέπει να χάσεις

Ουσιαστικά, είναι εκείνο το μαγιό, που θα κολακέψει κάθε σωματότυπο, αφού καλύπτουν την περιοχή της κοιλιάς μέχρι ή και λίγο κάτω από τον αφαλό και δημιουργούν έναν πιο ψηλόλιγνο σχηματισμό στο σώμα σου.

Σμιλεύουν με τον καλύτερο τρόπο τις καμπύλες σου, χωρίς να τις κάνουν προκλητικές και είναι εκείνο το μαγιό που θα φορεθεί πιο πολύ από κάθε άλλο φέτος το καλοκαίρι.

Μπορείς να επιλέξεις τα μονόχρωμα φλούο, σε lime, πορτοκαλί ή και φούξια, που είναι απόλυτα trend, ή να μείνεις πιστή στο απόλυτο pin-up style, με prints όπως polka dots ή και floral.