Τα χτενίσματα που θα αναδείξουν στο έπακρο τα φορέματα με ανοιχτή πλάτη

Δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.
Τα χτενίσματα που θα αναδείξουν στο έπακρο τα φορέματα με ανοιχτή πλάτη

Της Μάρως Καρούση

Ήρθε η εποχή των αέρινων φορεμάτων για τις πρωινές και απογευματινές μας βόλτες.

Εκείνων των φορεμάτων με την ανοιχτή πλάτη και τα σκισίματα στα πόδια που για να βγει προς τα έξω η καλοκαιρινή τους διάθεση, πρέπει να τα αναδείξουμε και με το ανάλογο styling.

Και δεν εννοούμε κοσμήματα ή αξεσουάρ, αλλά φυσικά το νούμερο ένα στοιχείο που μπορούμε να αλλάζουμε σε κάθε μας εμφάνιση και να εντυπωσιάζουμε ολοένα και περισσότερο. Τα μαλλιά!

Αυτό που θέλουν λοιπόν τα φορέματα με ανοιχτή πλάτη όσον αφορά στο hair styling, είναι πολύ συγκεκριμένο και πάμε να δούμε τις top επιλογές που μπορούμε να κάνουμε πανεύκολα μόνες μας.

Κότσος μπαλαρίνας

Για πιο επίσημες εμφανίσεις, όπου τα αέρινα ή και πιο στενά φορέματα με ανοιχτή πλάτη είναι αρκετά must, ο κότσος της μπαλαρίνας, είναι μια τέλεια επιλογή.

Κοτσίδα ψαροκόκαλο

Τα χτενίσματα που θα αναδείξουν στο έπακρο τα φορέματα με ανοιχτή πλάτη

Οι γαλλικές πλεξούδες θα είναι πάντα στην κορυφή της καρδιάς μας όταν έρχεται η ώρα ενός ανάλαφρου και boho look για την παραλία, αλλά από όταν ήρθε το ψαροκόκαλο στα trends της κοτσίδας, το επιλέγουμε φανατικά, είτε για χαλαρές, είτε για πιο καλές εμφανίσεις.

Κοτσίδα Ariana Grande

Ναι η χαμηλή κοτσίδα είναι πιο chic, αλλά το καλοκαίρι θέλουμε αυτό που μας βολεύει και ας μην γελιόμαστε, το λίγο πιο s e x y.

Και τι πιο s e x y αν έχεις μακριά μαλλιά, από την αρκετά τραβηγμένη μπροστά και πολύ ψηλή κοτσίδα της Ariana Grande, με τα μαλλιά να πέφτουν αέρινα πάνω στην ακάλυπτη πλάτη σου.