Τρία πράγματα που δεν πρέπει να μάθει ποτέ ο νυν για τον πρώην σου

Για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σας από το πουθενά.
Τρία πράγματα που δεν πρέπει να μάθει ποτέ ο νυν για τον πρώην σου

Κάθε σχέση είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό και αυτό που την καθιστά μοναδική, είναι ότι μιλάμε για έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο, έναν νέο σύντροφο που αποφασίζεις να γνωρίσεις και να «επενδύσεις» σε αυτόν.

Το να συγκρίνεις στο μυαλό σου καταστάσεις και συνθήκες με κάποια προηγούμενη σχέση σου βέβαια, είναι αναπόφευκτο και καλώς ή κακώς θα το κάνεις. Το να λες όμως στην νυν σχέση σου λεπτομέρειες για τον πρώην σου, δεν θα δώσει τίποτα καλό στο «μαζί» που διανύετε τώρα.

Και μπορεί πολλά να τα θεωρείς αθώα και πως δεν θα πειράξουν τον άλλο, όμως το μέγα test για να δεις αν όντως είναι έτσι, είναι να μπεις για λίγο στην απέναντι θέση.

Αν σου έλεγε όσα θα ακολουθήσουν για τις πρώην του, θα ήσουν εντάξει;

Τι δεν πρέπει ποτέ να αναφέρουμε στον τωρινό μας σύντροφο;

Τα μέρη που πήγατε

Το να συμπέσουν μαγαζιά ή ακόμα και προορισμοί διακοπών που είχες πάει με τον πρώην, με την τωρινή σου σχέση, είναι πάρα πολύ πιθανό και λογικό. Το να αναφέρεις, όμως, πάνω στην κουβέντα «Αυτό το νησί είναι καταπληκτικό, είχαμε πάει πριν 4 χρόνια με τον Κώστα και είχαμε περάσει τέλεια», είναι εντελώς καταστροφικό.

Τρία πράγματα που δεν πρέπει να μάθει ποτέ ο νυν για τον πρώην σου

Τα προτερήματα του πρώην

Δυστυχώς, η πιο εύκολη παγίδα σε μια νέα σχέση είναι ο πρώτος τσακωμός. Δεν θέλει και πολύ μόλις ανάψουν και λίγο τα αίματα να ανοίξεις το στόμα σου και να πεις, «Ναι, αλλά ο Κώστας ποτέ δεν θα το έλεγε αυτό».

Το status του

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις σε μια νέα σχέση, είναι να εξυμνήσεις την οικονομική και κοινωνική ζωή που είχε ο πρώην σου. Αυτόματα, με αυτή την κίνηση μειώνεις τον σύντροφό σου και του δημιουργείς ανασφάλειες για το αν θέλεις πραγματικά να είσαι δίπλα του ή αν θέλεις λίγο να γυρίσεις σε εκείνον τον… Κώστα.