Όσο και να μη θέλεις να το παραδεχτείς: Τα 3 αδιάψευστα σημάδια που προδίδουν… ερωτική χημεία

Μόλις τα συναντήσεις σε έναν άνθρωπο, έχε λίγο παραπάνω τον νου σου.
Τρεις επιστημονικές αλήθειες για τα ζευγάρια που είναι μαζί πολλά χρόνια

Της Μάρως Καρούση 

Πώς ξέρεις εάν έχεις χημεία με έναν άνθρωπο;

Πολλές φορές σου έχει τύχει να συναντήσεις κάποιον και αμέσως να αισθανθείς πως τον «τραβάς» και σε «τραβάει». Τα βλέμματα σας παίρνουν φωτιά και είναι σαν όλος ο κόσμος να «παγώνει». Κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σου, αισθάνεσαι ότι αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι και ναι, αυτό ονομάζεται χημεία.

Βέβαια, αυτή είναι μια αρκετά ρομαντική εκδοχή του τι είναι χημεία και σίγουρα όχι η ακριβής, όμως μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως είναι μια άμεση σύνδεση, ένας διαισθητικός δεσμός και κάτι που προκαλεί πολλές σπουδαίες σχέσεις.

Πολλές φορές όμως τα σημάδια αρχίζουν και γίνονται λίγο πιο «θολά» με εσένα να αντιμετωπίζεις τις συνεχείς αμφιβολίες του αν είναι αμοιβαίο όλο αυτό.

Αν πρόκειται για πραγματική χημεία όμως, πρέπει να εξετάσεις τα παρακάτω στοιχεία και αν υπάρχουν, διώξε τις αμφιβολίες σου.

Όσο και να μη θέλεις να το παραδεχτείς: Τα 3 αδιάψευστα σημάδια που προδίδουν... ερωτική χημεία

Body language 

Η μη λεκτική επικοινωνία είναι εξίσου σημαντική με τη λεκτική για την εξασφάλιση της θετικής χημείας και τον προσδιορισμό της αποτελεσματικής επικοινωνίας στο σύνολό της. Η γλώσσα του σώματος είναι ειλικρινής.

Αποκαλύπτει πολλά πράγματα που προσπαθούμε να κρύψουμε και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτές οι λεπτές αυτές ενδείξεις μπορούν να δείξουν χημεία, έλξη και καλή σχέση όταν η λεκτική επικοινωνία δεν μπορεί.

Οπτική επαφή 

Η επαφή με τα μάτια είναι εξαιρετικά ισχυρή, όταν πρόκειται για τη χημεία. Ακριβώς κοιτάζοντας το πώς δύο άνθρωποι βλέπουν ο ένας στον άλλο, μπορείτε να πείτε πολλά για το δεσμό και τη σύνδεσή τους.

Λένε ότι τα μάτια είναι το παράθυρο για την ψυχή, έτσι ποιος καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον παρά μέσω της επαφής με τα μάτια;

Παρατηρείτε μικρά πράγματα

Τα μικρά πράγματα έχουν σημασία. Συνήθως, μιλάμε για λεπτές ρομαντικές χειρονομίες, την παρατήρηση μικρών λεπτομερειών σε κάποιον άλλο που εννοείται ότι  μπορεί να είναι ένα τεράστιο σημάδι θετικής χημείας.

Λοιπόν;