Ο θλιβερός λόγος για τον οποίο δεν μπορείς να βρεις την πραγματική αγάπη

Πώς θα έρθει το happily ever after;
Θέλεις να τρως πιο υγιεινά; Η αλλαγή που πρέπει να κάνεις στη διακόσμηση του σπιτιού σου

Της Μάρως Καρούση 

Είτε ανήκεις στις γυναίκες καριέρας που δεν βάζουν ούτε σταγονίδιο από νερό στο κρασί τους, μπροστά στην δουλειά και τα όνειρά τους, είτε σε εκείνες που κρατούν λεύκωμα με dream plans για γάμο και ξύλινα σπιτάκια στην εξοχή, το να βρεις την αληθινή αγάπη, είναι κάτι που θα θελήσεις αναμφίβολα κάποια στιγμή στη ζωή σου.

Αλλά μόλις νιώσεις έτοιμη για εκείνη την στιγμή, σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, τυχαίνεις στις χειρότερες δυνατές περιπτώσεις και καταλήγεις να σκέφτεσαι πως δεν αυτό που τόσο περιμένει δεν θα συμβεί ποτέ.

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που συμβαίνουν όλα αυτά; Γιατί ενώ νιώθεις έτοιμη, δεν μπορείς να βρεις τον λεγόμενο «the one»;

Ή τουλάχιστον τον άνθρωπο που θέλεις να περνάς όμορφα μαζί του; Ο πραγματικός λόγος είναι μπροστά στα μάτια σου, απλώς δεν θέλεις να τον συνειδητοποιήσεις.

Ο θλιβερός λόγος για τον οποίο δεν μπορείς να βρεις την πραγματική αγάπη

Δεν μπορείς να βρεις την αληθινή αγάπη, γιατί δεν αγαπάς αληθινά και ουσιαστικά τον εαυτό σου.

Η αγάπη για τον εαυτό μας είναι αποδεδειγμένα κάτι που λείπει τόσο πολύ από τους περισσότερους, ίσως επειδή δεν μάθαμε ποτέ πώς να αγαπάμε τον εαυτό μας. 

Τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό;

Αναγνώρισε τα επιτεύγματά σου

Η ζωή μας περνάει τόσο γρήγορα που ξοδεύουμε το μεγαλύτερο μέρος της σχεδιάζοντας και ανησυχώντας για το μέλλον και κάνοντας ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε την επίτευξη των στόχων μας.

Ωστόσο, αυτό το είδος νοοτροπίας αφήνει λίγα περιθώρια για να γιορτάσουμε τους εαυτούς μας και τα επιτεύγματά μας.

Πάρε το χρόνο σου και κάν’ το!

Βγες ραντεβού με τον εαυτό σου 

Πολλές από εμάς πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε μόνο σε ραντεβού μόνο με κάποιον σύντροφο. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Έχεις ένα αγαπημένο εστιατόριο που σου αρέσει να πηγαίνεις; Υπάρχει κάποια ταινία που πεθαίνεις να δεις;

Πάρε τον εαυτό σου και πέρασε χρόνο απολαμβάνοντας… εσένα. Και μόνο εσένα.